Ruskinja čeka drugo dete sa sinom svog bivšeg muža

Foto:printscreen/instagram/marina_balmasheva

Ostavila muža kada mu se sin vratio sa fakulteta.

Influenserka koja se tematski bavi mršavljenjem 37-godišnja Marina Balmaševa očekuje svoje drugo dete sa sinom svog bivšeg muža 23-godišnjim Vladimirom „Vovom“ Šavirinom kojeg je odgajala od njegove sedme godine.

Par već ima jednu ćerku, a Marina je 47-godišnjeg oca svog partnera ostavila dok je Vladimir još bio student, zato što se u njega zaljubila.

Marina i Vladimir su navodno započeli svoju romansu kada se Vladimir prvi put vratio kući sa fakulteta tokom praznika, oni su sada venčani, a Vladimirov otac je ostao sam sa njihovo petoro usvojene dece.

Ruskinja je na svom Instagram profilu za svojih 620.000 pratilaca objavila kako su srećni i primaju ljubav i iskrene čestitke pošto su saznali za novu trudnoću.

U par navrata Marina je podelila sa pratiocima svoje mišljenje o odnosu sa svojim posinkom.

„Toliko ljudi mi govori da se našminkam, da stavim veštačke trepavice i da uvijem stidne dlačice – za svog mladog muža. Ali on se u mene zaljubio sa svim mojim ožiljcima od plastičnih operacija, celulitom, kožom koja visi i zbog mog karaktera. I ne želim da se pravim da sam bolja nego što jesam“ – napisala je ona

Ispričala je i kako je insistirala na predbračnom ugovoru kako bi zadržala sav svoj novac i imovinu u slučaju da njihov brak završi razvodom.

Komentari na internetu variraju od zbunjenosti, besa i šoka, dok ima i onih koji šalju iskrene čestitke mladom paru.

Njen bivši muž, Aleksej, sa kojim je bila 13 godina u braku, ogorčeno je izjavio za Daily Star.

„Ona je zavela mog sina – pre nje nije imao devojku. Nije ih bilo sramota da imaju polne odnose dok sam ja bio kod kuće. Oprostio bih joj prevaru, da nije u pitanju moj sin.“

„Došla bi u krevet našeg sina tokom noći dok bih ja spavao, a nakon toga se vraćala i ležala sa mnom u krevetu kao da se ništa nije dogodilo“ – izjavio je Marinin bivši muž i Vladimirov otac Aleksej.

***

Bonus video: Prosidba na fudbalskom terenu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram