Rekla je mužu da voli žene, njegov odgovor je mogla da sanja

Foto:Melanie Morton / SWNS / SWNS / Profimedia

Kažu da je izvor ljubavi nepresušan. Šta vi mislite?

Melani Morton (31) ponosno govori o svojoj poliamoriji koju je počela da praktikuje prošle godine, nakon što je suprugu A. J.-u (35) priznala da je biseksualna. Svoju priču i način života otkriva kroz zabavne videe na TikToku, a u komentarima je gomila ljudi koji žive na sličan način oduševljena sadržajem.

„Niste znali da je izvor ljubavi nepresušan?“ napisala je u jednom od videa u kojem objašnjava kako funkcioniše poliamorija.

Melani je svoju devojku Džeki upoznala nakon što ju je suprug podržao, a kako kaže, odmah su kliknule. Melani i suprug imaju dvoje dece, a u braku su od 2013.

Foto:Melanie Morton / SWNS / SWNS / Profimedia

Njen suprug i njena devojka su dobri prijatelji, a često izlaze kako bi se bolje upoznali, iako između njih nema romantične veze. Ne smeta im da dele Melani, a Džeki kod para provodi deo nedelje i skoro svaki vikend.

„Kad sam ušla u vezu s njom, osetila sam da se popunilo tačno ono što je nedostajalo u meni. Na početku sam bila uplašena, ali ubrzo sam shvatila da sam jako srećna u tom odnosu. Bilo mi je važno da se svidim A. J.-u, jer je on jako važan Melani“, objasnila je Džeki.

A.J. je objasnio kako u njihovoj vezi ne postoji ljubomora.

„Sve je transparentno, Džeki i ja smo dobri prijatelji i imamo jako puno poštovanja jedno prema drugom. Veza je dinamična, ali Melani odlično balansira između nas i organizuje kako će provoditi vreme“, kaže on.

Foto:Melanie Morton / SWNS / SWNS / Profimedia

Trio zajedno gleda filmove, idu na razne aktivnosti poput escape rooma i provode kvalitetno vreme zajedno. Melani na TikToku prati više od 50.000 ljudi, a ponekad je optužuju da je u vezi s dve osobe jer samo želi više pažnje.

„Ali to jednostavno nije tačno, obe veze služe različitim svrhama i nisu sebične, ima više porodice, ljubavi, povezanosti i zajednice, to je ono što stvaramo. Takođe, to nije ničiji drugi odnos, već samo naš“, kaže ona.

Deca supružnika nisu upoznata s ljubavnim odnosom svojih roditelja i Džeki, ali planiraju da im objasne posle kraja školske godine, na leto. Porodica i prijatelji trojke znaju za vezu, mada nisu upoznati s previše detalja jer ih preterano ne zanimaju, piše 24 sata.hr.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram