Pred svadbu uhvaćen u krevetu s dve plavuše – reakcija devojke je neprocenjiva

Foto: Društvene mreže

Skandal koji se prepričava.

Napadač West Bromwich Albiona i nekadašnja velika zvezda engleskog fudbala Endi Kerol (33) napravio je skandal nakon što je nekoliko dana uoči svog venčanja završio u krevetu s dve žene, piše Večernji list.

To se desilo u u Dubaiju tokom ludog provoda na momačkoj zabavi, a sve se završilo tako što su se pojavile fotografije na kojima je Kerol s 27-godišnjom menadžerkom paba Teejlor Džejn Vilki i njenom 26-godišnjom prijateljicom Fibi Rob.

„Ova fotografija napravljena je iz šale. Bio je to afterparty. Svi smo se vratili u hotel, a tu smo bili ja, Endi i moja prijateljica. Nisam spavala s njim, nije bilo tako, bilo nas je troje u sobi. Bio je to dan i noć opijanja“, rekla je Tejlor Džejn i dodala: „Vratili smo se tog dana u Endijev hotelski apartman i pustili smo muziku, a on je ušao u krevet i ubrzo utonuo u san. Iz šale smo ja i prijateljica pravile te fotografije. Nije bilo seksa, sve je bilo zezanje.“

Mnoge je posle toga iznenadila reakcija Kerolove verenice Bili Maklou. Ona je odlučila da neće otkazati venčanje, ali je svog verenika nazvala „idiotom“.

„Endi je razgovarao s njom i ona mu veruje da se ništa nije desilo. Fudbaleri su okruženi lepim ženama i to znaju njihove supruge. Ona zna da je ovo deo života sa fudbalerom. Ali ljuta je jer se ovo desilo pred venčanje“, rekao je izvor za The Sun.

Kerol je svojevremeno bio najskuplji britanski fudbaler kad ga je Liverpul 2011. platio 35 miliona funti. Ipak, nije se snašao na Anfieldu pa je posle toga igrao za West Ham, Newcastle, Reading i sada WBA.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram