„Nije trebalo da pogledam dečkov telefon dva meseca pre venčanja“

Mlada
Ilustracija, Foto: Yelena Afonina / TASS / Profimedia

Bolje pre nego posle.

Samo dva meseca pre venčanja, jedna žena je saznala da ju je verenik varao, a svoju priču je objavila na subredditu ‘TrueOffMiChest‘.

Ona je bila deset godina u vezi sa svojim verenikom i uskoro su planirali da se venčaju. Sada razmišlja da raskine verdibu i otkaže venčanje. Kako navodi, verenik je prvo počeo da se ponaša nekako čudno. Proverila je njegov telefon i saznala da je usred noći ćaskao sa svojom koleginicom.

Neke prepiske su se dešavale u dva ujutru.

Žena je napisala: „Nema tekstualnih poruka od nje. U Snapchat poruci je pisalo ‘U redu. Slatki snovi. Hvala što si razgovarao sa mnom. Još jednom smo pobedili’ (Priča se o video igrama).

Ona je tada počela da ćaska sa dečkovom koleginicom, pretvarajući se da je on.

Nije saznala ništa bitno, međutim, njen verenik i koleginica su ćaskali svaki dan, uglavnom usred noći.

Bila je razočarana kada je saznala za njihovu svakodnevnu komunikaciju, jer inače – verenik uglavnom čak ni ne odgovara na njene poruke.

Takođe je saznala adresu koleginice sa svog naloga dok je imala uključenu lokaciju. Žena je prepoznala adresu iz istorije pretrage svog verenika na Gugl mapama.

„Dala sam mu deset godina svog života“, napisala je.

Takođe je napomenula da je zbog toga pod velikim stresom, i zbog svega ne može da spava i stalno povraća.

Međutim, ona o svemu još nije pričala sa svojim verenikom, jer se plaši da bi on to samo odbacio i bio oprezniji sledeći put kada se pojavi slična situacija.

Ne zna ni kako da nastavi dalje jer je sa njim deset godina i bilo šta što bi im ugrozilo vezu joj se čini zastrašujuće.

„Hvala Bogu da nemamo dece. Samo kuća, dva psa i desetogodišnja sećanja…Sve ono za šta sam mislila da su dobra vremena. Mislila sam da želi da se oženi sa mnom “, napisala je.

Venčanje im je zakazano za dva meseca, što je ujedno i njihova deseta godišnjica.

Korisnici Reddita saosećali su sa ženom i nudili joj podršku.

Jedan korisnik je komentarisao: „Zaista mi je jako žao, ali smatraj velikim blagoslovom što si saznala sada, pre venčanja. Znam da je bolno, ali znaš šta da radiš. Ako nastavite, samo će biti gore.“

„Činjenica da ste mu posvetili 10 godina svog života i da imate venčanje za dva meseca nema nikakvog uticaja na to da li vam je ovaj čovek veran ili ne“, napisao je drugi korisnik.

„Nemoj ostati sa prevarantom. Nije vredno rizika ili srca koje pati. Postoje milioni boljih ljudi za tebe.“

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram