Razvedi se! Poručuju joj da ostavi muža nakon njegovog poteza na fotkanju

Foto: TikTok/sairaayan__

Od sada će spavati na terasi.

TikTok video, pregledan više od dva miliona puta, pokrenuo je veliku debatu na društvenim mrežama nakon što su korisnici ove društvene mreže osudili muža koji je od svoje žene zahtevao da uvuče stomak dok su se fotografisali.

„Kada se slikate, a on vas podseti da uvučete stomak“, stajalo je u naslovu video klipa, na kojem se vidi kako muž tapka po ženinom stomaku kao znak da ga uvuče.

„Cenim to, ali da li se u isto vreme ljutim na njega što je to uradio?“ napisala je TikTokerka Sara u opisu videa, zajedno sa emodžijima koji umiru od smeha.

@sairaayan__

I appreciate it but at the same time do I get mad at him for doing that?😂😂

♬ super freaky girl x luxurious - xxtristanxo

Komentatori su bili podeljeni oko muževljevog postupka, raspravljajući o tome da li njegov potez bio uvredljiv ili koristan.

„Moj muž često to radi jer zna da ću se osvrnuti na fotografije i da ću se žaliti da mi se ne sviđaju“, rekla je pratiteljka, braneći potez muža.

„Ne… čak i da ga pitam da to uradi, njegov odgovor bi trebalo da bude: ZAŠTO? LEPA SI!“ prekorio je drugi ovaj postupak. „Zašto biste dozvolili da bilo ko podstiče tako nešto?“

Međutim, Sara se zauzela za svog muža u komentarima, rekavši da zna da bi se sigurno žalila na sliku da je on nije podsetio da uvuče stomak.

„U braku smo 2 godine i on je moj najbolji prijatelj“, rekla je. „On zna da ću mrzeti sliku ako na njoj budem izgledala strašno naduto.“

„Rekla sam mu da me podseti ako zaboravim da uvučem stomak“, nastavila je Sara. „Bukvalno sam više nego u redu sa tim, ali izuzetno cenim to što ste svi stali u moju odbranu”, zaključila je.

***

Bonus video: Nina je jedna od retkih automehaničarki u Srbiji

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram