Najlepša plavuša iz Norveške: Kako sam znala da sam srela muškarca svog života

Frida Aasen
Foto: ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kad u startu prođete kroz nešto lepo, a teško.

Prelepa 27-godišnja norveška manekenka Frida Asen se u julu udala za italijanskog biznismena, 36-godišnjeg Tomija. Ona je u intervjuu koji je letos dala za Vogue opisala kako je shvatila da je on muškarac s kojim želi da provede ostatak života.

Model Frida
Foto: Arturo Holmes / Getty images / Profimedia

Njihova ljubavna priča počela je neverovatnim putovanjem na Himalaje, a kulminirala je spektakularnim dvodnevnim venčanjem u Portofinu 14. jula.

„Tomi me je pozvao na jednonedeljnu hajking turu na Himalaje, a poznavali smo se samo nekoliko meseci. Sve na Himalajima je bilo jako intenzivno, i fizički i emocionalno, i u tom trenutku smo shvatili da možemo da prebrodimo bilo šta zajedno, to nas je toliko zbližilo. Tamo smo se zaista zaljubili“, rekla je Frida.

Frida Aasen
Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Norveška manekenka, koja je otkrivena sa 14 godina u tržnom centru u Kristijansandu, radila je za najveća imena modne industrije kao što su Victoria’s Secret, Prada, Louis Vuitton i Fendi.

Par koji putuje po celom svetu, prvi put se upoznao 2019. godine, a verili su se u avgustu prošle godine posle romantične prosidbe.

Venčanje
Foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

„Tomi je organizovao da naše porodice zajedno krenu na put u Italiju i na jug Francuske. Drugog dana putovanja moj otac mi je stavio povez preko očiju i otpratio me do prelepog ambijenta sa ružama i violinistom, gde je Tomi kleknuo na jedno koleno. Nisam imala pojma da će se to desiti, na foru me je naveo da obučem nešto belo, a ja sam mislila da idemo na finuu večeru sa našim porodicama, jedva sam imala i vremena da se spremim. Nisam čak ni osušila kosu, ali sve to je tu uspomenu učinilo tako posebnom“, ispričala je.

Venčanje
Foto: / IPA / Sipa Press / Profimedia

Venčali su se na istom mestu gde je pala prosidba – u Portofinu, a venčanje je zaista izgledalo kao bajka.

***

Bonus video: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera