„Radila sam u parfimeriji i uvek znam kad muž kupuje poklon ljubavnici – evo kako“

Foto: Printscreen Instagram/shannonhillnews

Prodavačica otkriva prljavu mušku tajnu.

Tiktokerka, koja je nekada radila kao prodavačica u luksuznoj radnji, otkrila je kako je umela da prepozna kada muškarci kupuju poklone za svoje ljubavnice.

Šenon Hil je objasnila način na koji bi shvatila da njene mušterije varaju supruge. Pošto je radila na otmenom prodajnom pultu u Chanel prodavnici, Šenon je usluživala dobar deo muškaraca koji su kupovali božićne poklone.

Oni bi često kupovali proizvode za negu kože, ruževe i parfem za svoje žene. Ali nekoliko lukavih muškaraca bi takođe kupilo dodatni poklon.

„Kupili bi svojoj ženi njen omiljeni parfem, sve bi lepo upakovali i onda bi kupili isti miris svojoj ljubavnici. Jer pogodite šta – nisu hteli da napuste kuću svoje ljubavnice mirišući na drugu ženu“, otkrila je.

@shannonhillnews It’s tea time ladies! 🫖 #storytime #holidayseason #fyp #cheatinghusbands ♬ original sound - Shannon Hill

Postojao je čak i jedan parfem koji su preljubnici najčešće kupovali.

„Uvek, uvek isti parfem. Bio je to Coco Mademoiselle. Nikad nije bio Chanel No 5 jer ljudi dolaze i kupuju to za svoju mamu. Nikada nije bio ni parfem Chance. Uvek je bio Coco Mademoiselle“, ispričala je.

Šenon je dodala da je ponekad imala želju da kaže suprugama, ali nikada nije. Slična iskustva su imali i drugi radnici u maloprodaji.

Jedna je prokomentarisala: „Radila sam godinama u prodavnici luksuznog nakita, muževi su radili istu stvar. Uvek je bilo smešno videti kako ljubavnica dolazi posle Božića da zameni poklon“.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram