Neverovatne stvari koje su muškarci u stanju da urade dok varaju žene

Foto: TikT0k/haleyybaylee, TiKTok/itsnavyyy, TikTok/alannawillens

Kupio mi je kuću za rođendan.

Novi trend kruži TikTokom. Ljudi snimaju kratke videe na kojima plešu uz opis svih stvari koje su njihovi bivši partneri radili dok su ih varali.

Videi koji su objavljeni o ovoj temi prikupili su preko šest miliona pregleda, a neke stvari su iznenadile korisnike ove platforme.

Jedna korisnica navela je da joj je bivši, dok ju je varao, svako jutro donosio doručak u krevet i organizovao joj „posebnu maturu“, s obzirom na to da ona nije mogla da ide na svoje matursko veče. Navela je i da je on čak „izabrao imena za njihovu buduću decu“, a prevario ju je.

@haleyybaylee Because I dated a walking love bombed… here’s part 3 with horrible dancing skills by me #myex ♬ original sound - Kyle & Jackie O

Druga tiktokerka objavila je kako njen bivši nije imao lozinku na telefonu, otpratio je sve druge devojke s Instagrama, objavljivao je fotografije samo s njom i istetovirao tetovirao njeno ime, a opet ju je prevario.

Sledeća devojka je napisala da je njen bivši vozio 20 sati samo da je nakratko vidi, odveo ju je na doručak u Pariz i kupio joj kuću od pet miliona dolara za rođendan. I da, i ona tvrdi kako je bila prevarena.

@sharlenahassani

But the most important thing to him was honesty😌

♬ original sound - Kyle & Jackie O

Još jedna devojka je podelila da joj je bivši dečko kupio verenički prsten, ali i dalje ju je varao. Ni šestogodišnja veza nije sprečila bivšeg, koji je obećavao da će je veriti nakon mature, da je prevari. Ona je dodala i da je svakodnevno planirao druženja s njenom porodicom i bio s njom po čitav dan. piše 24sata.hr.

@alannawillens

men ain’t shit. yk who you are

♬ original sound - Regine Robøle

A ako su i vas varali partneri, na koji način su to radili?

***

BONUS VIDEO: Prosidba na fudbalskom terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram