Pitali smo žene šta su im priredili bivši posle raskida

Foto:Shutterstock

Ko kaže da je ženska sujeta nešto najgore na svetu, taj nikad nije ostavio muškarca. Pitali smo žene šta je najgore što im je bivši priredio nakon raskida.

Anica je preko telefona saopštila svom dečku da želi da raskine, a prethodno su već nekoliko puta razgovarali na tu temu, da bi on tada rekao: „’Ti si toliko grešaka pravila u vezi, a ja sam preko svega toga prešao i evo kako mi se vraća’ – kao da je imao neki kodeks ponašanja u vezi koji ja nisam uspela da ispratim”.

A kako su se ipak kratko viđali nakon toga, prisetila se i momenta kada su nakon seksa ležali u krevetu i on joj je rekao: „Samo pet kila da smršaš, bila bi savršena”.

Pošto se iskustva često razmenjuju u ženskom grupnom četu naše ekipe, nekoliko puta su se ponavljale i uvrede poput: k***vo, d****, a Biljana se prisetila i jedne poruke koju joj je bivši poslao par meseci nakon raskida: „Razmišljao sam dugo šta nije štimalo u našoj vezi i osećao sam se da koliko god da dajem, tebi nije bilo dovoljno. Napokon sam našao devojku bolju od tebe, koja me razume i uz nju sam shvatio da si ti u stvari jedna obična nimfomanka”.

Milica je nailazila na slične žalbe tokom svoje veze zbog ‘hiperseksualnosti’ i čak joj je lik rekao u sred raskida: „Pun mi je k***c vas feministkinja koje ne vidite šta vam je sve dobro doneo patrijarhat”, a ona se našalila: „Ako je taj patrijarhat doneo seks tri puta mesečno u 25. godini, onda zdravo patrijarhatu”.

Luna je pak imala malo burnije iskustvo. Raskinula je sa bivšim, s kojim se inače viđala onako, totalno kežual. On nije hteo nešto posebno da se vezuje, a i dopao joj se drugi lik. Jedno veče, taman što je ispratila tog drugog kući, sedam minuta kasnije neko lupa na vrata i viče: „Znao sam k**** da si našla drugog, pa si me zato ostavila”. I do dana današnjeg nismo saznale – da li je slučajno naišao ili je blejao ispred njene zgrade čekajući je.

Jovani je bivši slao cveće svaki dan mesec dana nakon raskida, da bi nakon toga poslao buket lijandera uz porukicu: „Ovaj buket miriše na muku, a kada popijem njen čaj odnese mi tugu”. Lijander je otrovan. Čisto da znate, lik je živ i zdrav samo ogroman drama king.

A, kako je izgledalo kada se sretnu sa bivšim?

Dragana je na proleće bila u šetnji sa psom, kog joj je kupio bivši dečko. Kada ga je ugledala kako ide iz suprotnog pravca, opušteno se nasmešila i zastala kako bi se lepo pozdravili. Pas ga nije prepoznao, jer su raskinuli kad je bio baš mali što je lika izuzetno razbesnelo.

„’Ma da, i psa si okrenula protiv mene, šta bi bilo da ga ja uzmem malo, ja sam ga i platio’, rekao mi je što me je baš iznenadilo. Onda je pokušao da mi otme povodac. Tako smo se otimali nekoliko trenutaka, pas je počeo da laje i ovaj se samo okrenuo i rekao: ‘Ma mrš oboje’. Stalno prepričavam ovu neverovatnu situaciju.”

Luna se tako zabavljala sa jednim fotografom i nakon par meseci on je odlučio da istetovira njeno ime na butini – bez njenog znanja. Možda godinu nakon raskida srela ga je u Savamali na nekoj žurci. Bio je sa nekom devojkom i nosio je šorts. Sastali su se, pozdravili i pitao ju je šta radi u životu. Kako je pre svega par dana pre toga dala otkaz na poslu, rekla je: „Baš ništa, a ti?” na šta je on kao iz topa odgovorio: „Pa i jesi veliko ništa” i pokazao svoju butinu gde je preko njenog imena istetovirao crni krug.

Jelena je svog bivšeg srela u izlasku i lepo su se pozdravili i zagrlili da bi joj on šapnuo: „Obukla si se kao profuknjača.”

Susreti sa bivšim uglavnom podstaknu prisećanje na neke lepe ili pak, ružne trenutke. Tako je Zorica srela svog eks frajera sa novom ribom i zastali su da se pozdrave, a on ju je predstavio svojoj devojci ovako: „’Ovo je ona devojka zbog koje sam se propio i išao na terapiju’, a da ti pravo kažem ja sam crkla od smeha i rekla samo: ‘Nadam se da još uvek ideš’ i produžila dalje’”.

I najcrnje za kraj. U Sanju je smrtno bio zaljubljen jedan lik koji je uopšte nije interesovao. A čula je od zajedničkog drugara koji je slikar, da je lik tražio da preko celih vrata njegove sobe oslika njen portret – samo što bi umesto očiju imala mrtvačke glave, na šta njen drug naravno nije pristao. Ali, pitamo se da li je našao nekog umetnika koji bi to odradio? I šta bi tek bilo da su bili u vezi, pa raskinuli?

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram