Pet tajni iz vaše veze koje ne smete da otkrijete drugima

tajne brak
Foto: Cliff Hawkins / Getty images / Profimedia

Često svoje radosne i tužne trenutke delimo s drugima, ali postoje stvari koje ipak treba da zadržimo za sebe, pogotovo ako se tiču naše veze. Posebno se izdvaja pet tema o kojima ne biste smeli da pričate s drugim ljudima, već samo sa svojim partnerom.

Osećanja i tajne

Preterana razgovorljivost može biti bolna za vašeg partnera. Ipak vam on poverava svoje najdublje tajne. Da je određena informacija bila namenjena za tuđe uši, verovatno bi je on sam otkrio drugima, pišu na sajtu Zadovoljna.hr.

Svađe i rasprave

U svakoj vezi postoje razmirice i svađe, a one se tiču samo vas dvoje. Velike su šanse da ćete brzo preći preko tog problema i međusobno sebi oprostiti. Ali isto neće uraditi vaši prijatelji i porodica jer će se oni još jako dugo sećati grubosti i nepristojnosti vašeg partnera.

Intima

Vaša spavaća soba rezervisana je samo za vas dvoje. U suprotnom, dovodite u opasnost partnerovo poverenje ako delite intimne detalje svoje veze s drugim osobama. Probajte da zamislite kako biste se vi osećali na njegovom mestu.

Finansijski problemi

Inače ne biste smeli da diskutujete o svojoj finansijskoj situaciji, a pogotovo o finansijskim problemima. Naravno, ako vam je potrebna novčana pomoć, prvo o tome razgovarajte s partnerom, a tek onda razmišljajte o sledećem koraku.

Mane i nedostaci

Vremenom ćete se navići i pomiriti s partnerovim sitnim manama, stoga nije dobra ideja da se u početku veze stalno žalite na njih prijateljima ili porodici. Oni će to zapamtiti i možda u pogrešnom trenutku pomenuti tokom razgovora.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: GEJ VENČANJE