Pet gestova koje svaki mladoženja duguje nevesti pre svadbe

Ljubav i seks 31. okt 202122:25 > 22:27
Vencanje svadba mladenci
Venčanje Foto:Shutterstock

Iako su često mlade te koje preuzimaju velik deo brige oko organizacije venčanja jer je to dan o kojem sanjaju od malih nogu i žele da svaki detalja bude savršen, postoje brojni načini na koji se i mladoženje mogu uključiti u planiranje.

Tu su one očekivane stavke poput kupovine odela, zajedničke odluke o pesmi za prvi ples i pomoći pri odlučivanju o brojnim drugim stvarima, a kada je u pitanju venčanje – ima ih.

No, mladoženje su tu i da budu podrška svojih budućim suprugama u razdoblju uoči venčanja koje zna biti i te kako stresno. Naravno, vredi i obrnuto, ali ovaj put izvojili smo pet stvari koje mladoženja može uraditi pre venčanja za svoju voljenu. Radi se o malim, a opet velikim gestovima koje će joj puno značiti, često i puno više od učestvovanja u nekakvim konkretnim planiranjima i odabirima.

1. Davati joj do znanja koliko je voli

Ne moraju to biti samo reči. Svaki znak pažnje kojim će muškarac ženi pokazati koliko je voli u jednom ovako intenzivnom razdoblju puno će joj značiti.

Osim što će voleti da čuje te dve čarobne reči, razveseliće je i papirić s porukom, jedno volim te napisano i ostavljeno ispod magneta na frižideru. Ovo je vreme za romantiku pa čak i u preteranim količinama, a svako to neočekivano volim te oteraće malo stresa.

Pročitajte još:

2. Biti joj podrška u trenucima raspada

Jedna od najvećih uloga mladoženje je da podržava svoju voljenu svim srcem, bez obzira koliko puta tokom priprema će se ona „raspasti“:

Bilo da postoje dileme oko odabira cveća, kolača, dekoracija… sve će biti lakše ako uz nju bude partner koji će biti tu za razgovor ili rame za plakanje – jer i toga može biti.

mladoženja i mlada

3. Poklon

Sitnica ili nešto malo veće poput nakita – bilo kakav poklon uoči venčanja biće lep znak pažnje.

Još jednom ćemo napomenuti da to ne treba biti ništa raskošno ili skupo. Međutim, nešto promišljeno poput lepog pisma uz čašu šampanjca učiniće poseban dan još posebnijim. Bitno je samo da se sve dogodi u pravom trenutku.

4. Pobrinuti se za sebe

Mlade su te koje uglavnom vole pažljivo da biraju svaki detalj za dan venčanja. U tim trenucima, naravno, bitna im je podrška, pa i mišljenje mladoženje koje treba biti konkretnije od „svejedno mi je“. A onda uoči venčanja, mladi će puno značiti ako mladoženja na sebe preuzme brigu oko stvari koje se tiču njega, od odela pa do svega drugoga što je njegov „zadatak“.

Foto: Shutterstock

5. Zavođenje

Seks tera stres, a posebno dobar biće u danima uoči venčanja kad sve ono što ste isplanirali dođe u finalnu fazu. Zato nemojte zaboravite na trenutke opuštanja u krevetu. Isplatiće se.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram