Najveće greške zbog kojih će se pričati da je on loš u seksu

seks greške
Foto: Shutterstock

Seksualni odnos nije prizor iz pornografskih filmova i nema mnogo veze s njim. Ne čudi stoga što neki muškarci oponašaju fraze i pokrete iz takvih scena, a baš to može da izazove veliku nelagodnost kod žena.

Ubrzan rad kukova

Ako muškarac izuzetno brzo radi kukovima tokom seksa, verovatno nema mnogo iskustva u spavaćoj sobi, tvrdi Kler  Kavana, koautorka knjige ‘Moregasm: Babeland’s Guide to Mind-Blowing Sex, prenosi portal Zadovoljna.hr.

Možda se žuri jer se boji da će izgubiti erekciju ili prebrzo doživeti orgazam. Svakako se preporučuje laganiji ritam koji će ženi doneti više užitka, dodaje ova seksološkinja.

Izbegavanje klitorisa

Iako se klitoris često naziva čarobnim dugmićem, neki muškarci ga izbegavaju u seksualnom odnosu. Priuštite svom partneru kratak vodič o klitorisu, odnosno otkrijte mu kakvi vam dodiri najviše odgovaraju. Muškarcu treba pokazati vrata ako ga izbegava jer očigledno nije zainteresovan za žensko zadovoljstvo u spavaćoj sobi, upozorava Kler Kavana.

Hvalisanje veličinom penisa

Ženu će ohladiti partner koji tokom seksualnog odnosa izjavi kako ima ogroman penis i očekuje od nje da to potvrdi. Ovakav muškarac je arogantan ili kompenzuje nedostatak samopouzdanja izazvanog veličinom svog polnog organa. Ako ste i dalje zainteresovani za njega, najbolje je da ga umirite i priznate kako je njegova veličina savršena za vas, a nakon toga ozbiljno porazgovarate s njim, savetuje seksološkinja.

Insistiranje na orgazmu

Neka žene ne mogu da dostignu vrhunac svaki put kad imaju seksualni odnos. Iako je ovaj cilj vredan postizanja, pogrešno je stavljati pritisak na partnerku, a posebno će loše biti prihvaćeno ako se isti naglas zapita zašto to još uvek nije postigla.

Mnogim ženama treba stimulacija klitorisa da bi dostigle orgazam. Ako uobičajene tehnike ne donose željene rezultate, uz prethodni dogovor u spavaću sobu možete uvrstiti i vibrator ili neku sličnu igračku, predlaže autorka.

Posezanje za mobilnim sekund nakon vrhunca

Nekad su se žene žalile na muškarce koji se neposredno nakon postizanja vrhunca okrenu i zaspe u krevetu, ali u današnje vreme sve je više onih koji nakon seksa posegnu za mobilnim kako bi proverili šta ima novo na društvenim mrežama.

Najbolje bi bilo da moblne izbacite iz spavaće sobe i tako sprečite ovakve situacije koje mogu povrediti ženske osećaje. Posezanje za telefonom prihvatljivo je samo u hitnim situacijama, zaključuje dr Kavana.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Istorijat ljubljenja