Dve godine nosila ogrlicu koja je u sebi krila veliku tajnu

Foto: Smudha/Youtube screenshot

Kako se u slobodno vreme bavi rezbarenjem i obradom drva, Teri iz Australije odlučio je da devojci Ani za prvu godišnjicu veze napravi unikatni komad nakita. U njemu je sakrio romantičnu tajnu.

Poklonio joj je ogrlicu koju je sam izradio, a ona nije pojma imala da je u privezak ogrlice sakrio – dijamantni prsten, prenosi Večernji.

„Jednom smo šetali pijacom na kojoj je bilo više prodavača nakita i Ani se jako svidela jedna ogrlica koju je čovek za štandom prodavao, a njemu se svidela njena: malo je falilo da je skine i menja se, srce mi je skoro stalo“, prisetio se Teri kako se više puta znojio zbog ogrlice koja je čuvala tajnu.

Preznojio se tako, seća se, i kad su u aerodromu pre leta prolazili kraj obezbeđenja, jer se bojao da njegovu tajnu ne otkrije rendgen.

Trenutak otkrića

Ali kako je vreme prolazilo, Ana nije pokazivala da je išta bliže tome da sama pronađe prsten pa se Teri, kako priznaje, delom i iz straha da prsten ne izgubi, napokon odvažio i isplanirao prosidbu.

Par je otputovao u Škotsku gde su posetili morsku pećinu Smoo, a tamo je Teri Anu zamolio da na tren skine ogrlicu.

Dok mu je ona bila okrenuta leđima, romantični se mladić spustio na jedno koleno, držeći u ruci ogrlicu s prstenom.

„Ana se šokirala kad je shvatila da se ogrlica otvara, a onda joj je tek sinulo da je oko vrata dve godine imala vredan prsten, pa je probledela“, ispričao je on za Metro.

„Mogla sam ga izgubiti, idiote jedan“, bila je njena ‘romantična’ i spontana prva reakcija na činjenicu da oko vrata nosi dragocen prsten, ali par trenutaka i jedno „Da“ kasnije zaboravila je, kaže Teri, da je ljuta…

***

Bonus video: Muške simpatije iz mladosti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram