Prosidba na obali Morave, dokaz da romantika nije umrla

Ljubav i seks 22. jul 202012:55 > 13:25
Foto:Facebook/Darko Ristanović

Snimak prosidbe na obali Morave širi se društvenim mrežama kao dokaz da romantika opstaje čak i u vremenu korone, distance i svih drugih ludila kojima nas zasipaju na dnevnom nivou.

U momentu kad se čak i eksperti za kondome bave zaštitnim maskama, a u jutarnjem programu servira uputstvo za seks u vremenu korone, Darko Ristanović iz Užica rešio je da zaprosi svoju devojku Kaću Tomić iz Vršca. I rešio je da to bude iznenađenje, da bude romantično i nezaboravno – u pravom ambijentu, sa sve klečanjem i plakanjem od sreće, ali i s videom kojim će celom svetu objaviti svoju ljubav.

Pročitajte još:

„Nije rekla ne!“, napisao je uz snimak prosidbe na obali Zapadne Morave, koji se danas šeruje po društvenim mrežama kao svojevrsna pobeda ljubavi u teškim vremenima.

Video počinje u Darkovoj sobi.

„Sutra ću da zaprosim Kaću. Ona misli da idemo na obično fotkanje, ali u stvari…“, najavio je i pokazao verenički prsten koji je spremio za svoju izabranicu. U nastavku, pratimo trenutak kad je klekao i pružio joj prsten, kao i njenu reakciju – suze, smeh, skakanje, zagrljaje i poljupce…

Posted by Darko Ristanović on Субота, 18. јул 2020.

„Nije korona ubrzala moju odluku, ovaj put je samo ljubav u pitanju“, rekao je Darko za Ozonpress. Kaću je, kaže, upoznao u Americi na Work & Travel programu, a za grad u kojem će živeti par je izabrao Čačak.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram