„Moj dečko je potpisao ugovor na 17 strana pre veze“

Foto: TikTok/anniesright

Korisnica Tindera koja je upoznala svog dečka preko te aplikacije, priznala je da je napisala "ugovor o vezi" i zahtevala da ga mladić potpiše neposredno pre nego što su odlučili da postanu par.

Eni Rejt, koja živi u Atlanti, rekla je ona i njen dečko vezu posmatraju  kao poslovnu interakciju.

„Suočavamo se sa konfliktom kao što bi to radili poslovni partneri. Sedimo i bavimo se time kao da smo partneri u životu, a ljubav je dodatni bonus“, rekla je ona za The Sun.

Dve nedelje nakon njihovog prvog sastanka, Eni je za svog dečka sastavila ugovor od 17 stranica, u kom je iznela uslove na koje je morao da pristane. Silno je želela da joj veza sa Majklom, koji je student prava, bude drugačija od prethodne, toksične veze u kojoj partner nije poštovao njene granice.

Ugovor je imao četiri celine: iskrenost; svest o potrebama partnera; jasna komunikacija; i usklađivanje namera obe strane. Eni u ugovoru traži romantični gest jednom u dve nedelje i vežbanje u samoći najmanje pet puta nedeljno.

Druge klauzule su uključivale zabranu ignorisanja partnera i obavezu da on plaća sve kada izlaze.

Majkl je pristao, a Eni ugovor od 17 stranica smatra ključem uspeha njihove veze. Čak je predložila da bi mogli da ga revidiraju na svaku godišnjicu.

„Toplo preporučujem ovo. Iznenađena sam što to više ljudi to ne radi. Mi smo partneri u ovome. Dogovorili smo da zajedno prolazimo kroz život i ovo je naš plan za to“, ističe ona.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram