Nečuvena priča sa svadbe: Gostu stigao račun od mladenaca

Foto:shutterstock

Na popularnoj društvenoj mreži Redit osvanula je zanimljiva prepiska između mladenaca iz Velike Britanije i gosta na njihovoj svadbi kog su neprijatno iznenadili nekoliko dana nakon svečanosti. Mladenci su ga kontaktirali kako bi ga obavestili da im mora platiti za još jedan komad svadbene torte, jer je platio jedan, a pojeo dva parčeta.

Prema rečima gosta koji se požalio na društvenoj mreži, mladenci su goste obavestili na dan venčanja da im treba pomoć za plaćanju svadbene torte – i da bi svi gosti trebalo da plate 3,66 funti za komad, prenosi Mirror.

Prozvani gost kaže da je platio toliko za komad torte i više o tome nije razmišljao sve dok nekoliko dana kasnije nije primio poruku.

Novopečeni bračni par poslao mu je snimak ukazujući mu da se na njoj vidi da je dobio dva komada svadbene torte a platio je samo za jedan.

„Najavili smo da svaki gost mora platiti po komadu i primetili smo da si platio samo jedan. Možeš li molim te poslati 3,66 funte što je pre moguće“, napisali su mu.

Foto: Reddit screenshot

Taj potez su osudili brojni korisnici Reddita.

„Ako ne možete priuštiti tortu za svoje goste, onda je nemojte niti uzeti“, stoji u jednom od komentara. Drugi je korisnik pak predložio da im u odgovoru navede troškove za put, odeću za venčanje i dnevnicu te od toga oduzme cenu torte i zamoli ih da mu vrate razliku.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram