Ne mogu sa njima, ne mogu bez njih: Poznate Srpkinje koji su se razvele, pa se opet udale za istog čoveka

srpkinje razvod
Foto: Instagram/jelena_gerbec_ Filip Krainčanić/Nova.rsč: Instagram/kristinabekvalac; Instagram/tijana_curovic; Instagram/sotirovicka

Kojoj se sreća osmehnula drugi put, a kojoj je vraćanje bivšem ipak bilo greška?

Jednom kažeš „da“ i to je to za ceo život? Pojedine poznate Srpkinje možda jesu našle onu veliku ljubav u jednom čoveku, ali zato su „da“ izgovorile više puta – baš tom istom muškarcu. Ipak, pitanje je i da li je to bilo za večnost.

Kristina Bekvalac

Modna dizajnerka Kristina Bekvalac se dva puta udala i razvela od istog čoveka. Sestra Nataše Bekvalac bila je u braku sa Ivom Martinovićem za kog se najpre udala 2008. godine, a dve godine kasnije se i razvela, da bi 2015. ponovo otišli pred matičara.

Naime, nedugo posle prve svadbe su dobili ćerku Petru, ali već 2010. godine doneli su odluku da se razvedu. Pričalo se tada da su se razišli zbog različitih karaktera i jer su se stalno svađali, ali da su ostali prijatelji.

Onda su ipak shvatili jednostavno da se vole. I iako možda nije toliko uobičajeno, posebno na našim prostorima, Kristina i Ivo su se pomirili i ponovo venčali 2015. godine. Potom su 2017. godine dobili i sina Nou.

Ali to nije kraj ove zanimljive ljubavne priče.

Posle nekoliko godina ljubavi – opet razlaz. Njih dvoje su se ponovo razveli krajem 2021. godine.

“Ivo i ja smo se rastali u normalnim odnosima i super funkcionišemo kao roditelji, a to je najbitnije”, rekla je svojevremeno Kristina.

Katarina Sotirović

Pevačica Katarina Sotirović početkom dvehiljaditih godina postala je vrlo popularna kao članica Koktel benda, ali se na vrhuncu povukla iz javnosti i posvetila porodici.

Ona se 2007. godine udala za košarkaša Aleksandra Rašića sa kojim je dobila ćerku Juliju. Zbog njegove tadašnje inostrane karijere odselila se iz Srbije i okrenla porodičnom životu. Međutim, njihov brak bio je turbulentan.

Godine 2010. su se razveli, ali u jednom intervjuu nakon razvoda pevačica je priznala da joj Aleksandar nedostaje. Godinu dana kasnije odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu i obnovili su bračne zavete, a 2016. dobili i sina Davida.

Onda se pre par godina Katarina vratila na muzičku scenu i učestvovala na Beoviziji, a zatim počela i da radi na snimanju novih pesama.

Tijana Ćurović

Prošle godine, sedam godina nakon razvoda, glumci Slaviša i Tijana Ćurović, roditelji 16-godišnje Taje, rešili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu.

Tijana je nagovestila pomirenje zajedničkom fotografijom početkom godine kada je na Instagramu objavila fotku na kojoj se grli sa svojim bivšim suprugom i ćerkom uz simboličan opis „Šta ostaje iza nas ako ne porodica..“

Njih dvoje su se prethodno razveli 2015. godine, ali su i potvrdili da ne mora baš svaki krah braka da se proživi bolno, uz uvrede i odsustvo komunikacije.

Inače, Tijana se jednom prilikom prisetila kako je izgledao početak njihove ljubavi pre dve decenije.

„Fascinirale su me njegova istrajnost, hrabrost i rešenost da me osvoji. Na dan kada sam diplomirala došao je u Beograd, izašli smo na ručak i on je u jednom trenutku značajno zastao i upitao: ‚Da li bi ti bila sa mnom stalno?‘ Tad me je definitivno osvojio. Nisam ni bila svesna da me je zaprosio.“

Međutim, Slaviša je bio uporan u prosidbi, pa je tako pitanje ponovio čak tri puta i tek nakon trećeg dobio potvrdan odgovor.

„U tom trenutku bilo mi je prerano za udaju, ali ga nisam definitivno odbila. Samo sam odložila odluku. Posle izvesnog vremena zaprosio me je drugi put. Opet bezuspešno. Tad mi se nije svideo prsten. Treća je bila sreća. Već smo živeli zajedno i čekali dete, pa mi nije preostalo ništa drugo nego da pristanem i time formalno potvrdim nešto iza čega sam svim srcem stala mesecima pre toga. Primer sam da je upornost najvažnija. On je toliko bio istrajan i siguran da smo nas dvoje stvoreni jedno za drugo da sam morala da mu poverujem“.

Jelena Gerbec

Ljubavni život zvezde Granda Jelene Gerbec izuzetno intrigira javnost jer se ona dva puta se udala i razvela od supruga Vladana.

Naime, Jelena i njen bivši suprug dva puta su pokušali da obnove svoju ljubav, ali im to nije uspelo, o čemu je pevačica pričala i javno.

„Ja nisam sama, Vlada je zaista super otac i učestvuje potpuno u našem životu. Ranije smo isto živeli ovako, moja mama je uglavnom čuvala decu dok radimo. Trudi se zaista, nekad su deca kod njega par dana, nekad celu nedelju kad ja radim. Mnogo bolje mi sada funkcionišemo, nismo imali takav odnos da smo se svađali“, rekla je ona.

Otkrila je i zbog čega su se drugi put razveli:

„Nažalost, nismo se našli, nismo legli, pokušali smo drugi put i ja sam se nadala zbog deteta. Neka su ćerke žive i zdrave, a mi smo uvek tu za njih jer smo roditelji na prvom mestu.“

Gordana Šaulić

Legenda naše narodne muzike Šaban Šaulić svojevremeno je ispričao anegdotu kako se dva puta oženio svojom Gocom.

Na pitanje da li je nekada možda prevario Gocu, Šaban je ispričao priču koju su mnogi zapamtili.

„Jesam, kad sam je oženio. I ne jedanput, nego dvaput. Prevario sam je da se uda za mene, dvaput. Jedanput smo se razveli, mojom greškom, napravio sam glupost. Ludovao sam, po dva, tri dana nismo izlazili iz kafane, kao da nemamo ženu. I žena poludela i kaže: ‘Ako ćeš ti tako, daj za završimo’. I ja onako, nisam se još otreznio, kažem: ‘Pa, može’. Nisam ja imao pojma da će ona to ozbiljno da shvati. Kad ona tras, poturi mi da potpišem nešto i ja potpišem. A ustvari potpisujem razvod. Kad sam ja došao sebi, kad sam se malo otreznio, rekoh: ‘Pa, ja se stvarno razvedoh’“, ispričao je Šaulić, pa dodao:

„Dugo smo bili razvedeni. Negde oko 15 do 17 dana.“

Gordana i Šaban bili su u braku 43 godine, sve do njegove tragične smrti.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram