Najveća tajna Nadalovog braka: Zašto njegova supruga retko dolazi na mečeve

Foto: VALERY HACHE / AFP / Profimedia

Čuvaju svoju intimu.

Teniser Rafael Nadal i njegova supruga Marija Frančeska Perelo, poznata kao Ćiska, postali su roditelji. Oni su u subotu rano popodne poželeli dobrodošlicu svom prvom detetu, dečaku.

Ćiska se retko viđa u javnosti ili na Nadalovim utakmicama – oboje žele da maksimalno sačuvaju svoju privatnost i kažu da je to tajna njihovog skladnog braka.

Malo toga se zapravo zna o Nadalovoj najvećoj ljubavi.

Ćiska se nekada bavila sportskim marketingom u Londonu, a trenutno radi kao direktorka projekta u Fondaciji Rafa Nadal, dobrotvornoj organizaciji koju je Nadal pokrenuo 2008.

Par je navodno počeo da se zabavlja 2005. godine iako su se poznavali nekoliko godina ranije.

Foto: SOPA Images / ddp USA / Profimedia

Nakon 17 godina veze, objavili su veridbu u januaru 2019, pre nego što su se venčali oktobra te godine. Par se venčao pred oko 350 gostiju u zamku La Fortaleza na Majorci, ostrvu koje je rodno mesto Nadalove supruge.

Među svatovima su bili glumci Tom Hidlston, Olivija Kolman i Hju Lori.

U jednom od retkih intervjua, Ćiska Perelo je otkrila da je odlučila da ne prisustvuje većini Nadalovih teniskih mečeva kako bi sačua njihovu  Ona je dodala da je zabrinuta da bi poremetila fokus svog muža ako bi se pojavila na svakom meču.

„Potreban mu je prostor kada se takmiči, a sama ideja da se motam okolo i čekam na njegove potrebe ceo dan me umara. To bi me ugušilo. A onda bi morao da se brine za mene… Ne. Ako bih ga pratila svuda, mislim da postoji rizik da bismo prestali da se slažemo“, rekla je za Telegraph 2011. godine.

Međutim, pratila ga je na Australian open 2020. i gledala je sve Nadalove pobede u četiri seta nad Nikom Kirjosom.

Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Takođe je ranije govorila o izbegavanju slave i statusa poznate ličnosti.

„To nije svet čiji bih deo ja želela da budem, niti mislim da bi Rafa izabrao da bude sa ženom koja je to tražila u životu“, rekla je Ćiska.

***

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram