Moje zlatno pravilo za spavaću sobu pomaže da održim strast u vezi već 12 godina

Foto:Screenshot/Instagram/jennypowelltv

Seks u pedesetim može da bude itekako zabavan.

Dženi i Martin su se sreli 2010. godine u prodavnici Pret A Manger na londonskoj stanici Euston. Četiri godine kasnije Martin ju je zaprosio u Njujorku, međutim nikada se nisu venčali.

Iako su preko 12 godina u vezi, strast u njihovom krevetu i dalje postoji i to zahvaljujući malom zlatnom pravilu.

„Intimna strana naše veze još uvek je jaka. Martin voli moju energiju i veoma je strpljiv i pun razumevanja. Čvrsto verujem da morate stalno da se trudite jedno oko drugoga u vezi, u protivnom ste na klizavom terenu. Moje zlatno pravilo za održavanje strasti u vezi je – bez televizora u spavaćoj sobi. To pravilo mi pomaže da održim iskru u vezi već 12 godina“, savetuje Dženi Povel, britanska TV voditeljka.

Pored toga, Dženi naglašava da godine u vezi ne treba da predstavljuju nikakav problem partnerima kako bi uživali u seksu.

„To što si napunio pola veka ne znači da moraš da se oprostiš od zabave u krevetu. Seks u pedesetima postaje sve bolji i bolji. Kada nekoga poznajete tako dobro i prošli ste kroz toliko situacija, to je najbolji način da se opustite i uživate jedno u drugom“, kaže Dženi, a prenosi 24sata.hr.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram