Mladoženja otkrio kako su se on i mlada upoznali i osramotio je pred svima

Foto: TikTok/knoxlandfilms

Bespotrebno je osramotio mladu.

Jedan mladoženja je postao viralan na društvenim mrežama nakon što je održao govor na svom venčanju u kom je otkrio nepoznate stvari o mladi.

Ajan Jang sve je iznenadio iskrenim govorom kada je podelio manje romantičnu priču o prvom susretu sa sadašnjom suprugom.

„Osećam da Kejti i ja danas moramo da budemo malo iskreniji sa svima vama“, započeo je s govorom, dok je mlada zbunjeno gledala u njega, pa nastavio:

„Ispričali smo vam da smo se prvi put sreli u noćnom klubu, kada smo malo ćaskali i poljubili se kasnije te noći. Iako je to istina, izostavili smo nekoliko detalja“.

Dok je ovo izgovaralo, vidi se da je Kejti bilo toliko neprijatno da je počela da crveni od stida.

@knoxlandfilms Groom reveals shocking scandal on bride during toasts! #weddings #weddingspeech #groomspeech #weddingscandal #weddingtiktok #wedding #shock ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral - WZ Beat

„U nekom trenutku sam otišao po piće, a kada sam se vratio video sam Kejti kako se ljubi sa drugim muškarcem. U svom stilu, popio sam ta dva pića i vratio se da đuskam. I dan danas kada odemo u taj klub osećam nervozu jer se plašim da je ostavim bez nadzora“, na kraju se našalio mladoženja.

Ovaj snimak je ubrzo završio na TikToku, a dok neki misle kako je govor bio urnebesno smešan, drugi tvrde da je mladoženja mladu bespotrebno osramotio.

***

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram