Mladoženja se nije pojavio na venčanju, a mladin potez je sve goste raspametio

Foto: Printscreen Instagram/kayleystead2206

Najhrabrija mlada.

Britanku Kajli Stid (27) ostavio je verenik i to tačno na dan venčanja. Vest da se mladoženja neće pojaviti, mladi je javio njegov otac, a umesto da otkaže venčanje, ona je nastavila s proslavom u hotelu uprkos tomu što joj nije bilo lako.

Umesto da samo ode ili održi dramatičan govor, Kajli je odlučila ipak da proslavi venčanje, a ideju joj je dao snimatelj koji joj je preporučio da ipak što više uživa u danu, uostalom, platila ga je skoro 13.000 evra, a novac joj neće biti vraćen.

Kajli je rekla kako je desetak minuta bila sama i uplakana, a onda je odlučila da uđe u dvoranu.

„Gosti su me gledali, bila je tišina, niko nije znao šta da uradi. Većina njegovih gostiju je do tog trenutka već otišla, ali na kraju su se svi opustili i zabavili“, rekla je mlada.

Na svoj veliki dan, ona je zabavu počela pevajući uz Lizo “Good as Hell” sa svojim gostima, otkinula je gornji deo svoje svadbene torte i zaplesala svoj prvi ples s kumovima, svojom braćom, Kregom, Matjuom, Gerijemom i ocem Brajanom.

Gostujući u emisiji This Morning, ona je rekla: „Volela bih da postoje znakovi da nešto nije u redu jer bih tada imala razloga da podržim njegovu odluku, ali nije bilo znakova. Nijedna veza nije savršena, ali iskreno sam mislila da smo oboje suđeni jedno drugom“.

Njena priča je postala viralna, pa je TV kuće pozivaju u razne emisije, prenosi Fenix magazin.

***
BONUS VIDEO: Prosidba na fudbalskom terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram