Milijarder oženio 30 godina mlađu doktorku: Svi šapuću o njegovim skandalima

Foto: Susan Mullane / Alamy / Alamy / Profimedia

Ima milione i prljave tajne iz prošlosti.

Milijarder, vlasnik kluba New England Patriots, Robert Kraft, venčao se sa svojom dugogodišnjom devojkom Dejnom Blumberg na tajnoj ceremoniji u Njujorku, na kojoj im je pevao Elton Džon.

Kraft, koji ima 81 godinu, oženio je oftalmološkinju Dejnu Blumberg, koja ima 47 godina.

Par, koji je počeo da se zabavlja 2019. godine, za večnanje pred 250 zvanica odabrao je luksuznu zgradu na Menhetnu. Gosti, među kojima su bili muzičari Džon Bon Džovi, Ed Širan, filmski tajkun Ari Emanuel i sveže razveden sportista Tom Brejdi, nisu znali da će se par venčati.

Mlada je za ceremoniju nosila venčanicu Naeem Khan boje slonovače. Prema Page Six, ona je na mesto događaja stigla „inkognito“ u kombinezonu Elie Saab.

Dejna Blumberg je vodeća oftalmološkinja u Njujorku, a zabavljala se s milijarderom tri godine pre nego što ju je zaprosio sa „dijamantom od 10 karata“.

Kraft je poznavao doktorku nekoliko godina pre nego što su počeli da se zabavljaju. Par je zajedno pozirao na događaju 2017. za Fondaciju Elton Džon AIDS, ali se smatra da su počeli da se zabavljaju tek 2019. godine. Ona je specijalistkinja za glaukom.

Kraft je ranije bio oženjen svojom devojkom s fakulteta Majrom Kraft. Imali su četvoro dece. Umrla je 2011. od raka jajnika u 68. godini u njihovom domu u Bruklinu u Masačusetsu.

Nakon njene smrti, nizao je skandale. Počeo je da se zabavlja s glumicom Riki Noel Lander, koja je tada imala 32 godine. Lander i Kraft su počeli da se zabavljaju 2012. i raskinuli su 2018. godine, iste godine kada se Lander porodila. Uprkos glasinama, Kraft je porekao da je otac njenog deteta.

Foto: Brad Barket / Getty images / Profimedia

Njihov raskid je usledio samo nekoliko meseci pre nego što je Kraft uhvaćen kako traži prostitutke u salonu za masažu na Floridi pomoću skrivenih kamera, saopštile su vlasti u februaru 2019. Policija je tvrdila da je pribavila video dokaze da je Kraft dva puta platio seks.

U septembru 2020. godine sve optužbe protiv Krafta su odbačene zbog nedovoljnih dokaza.

***

BONUS VIDEO:Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram