Medeni mesec Hrvata o kom bruji svet: Mladenci na vozu koji juri kroz pustinju

Foto:printscreen/instagram/andrea_trgovcevic

Da li biste se usudili?

Hrvatski travel influenser Kristijan Iličić i njegova novopečena supruga Andrea Trgovčević osvanuli su na stranicama svetski poznatog Dejli mejla zbog svog opasnog medenog meseca.

„Travel blogeri pozirali su za svoje venčane fotografije na najopasnijem železničkom vozu na svetu, dugom dva kilometra kroz pustinju Saharu“, započinje Dejli mejl članak o poznatom influenserskom paru Kristijanu i Andrei.

Reč je o fotografijama koje su snimljene u Mauritaniji samo mesec dana nakon što su u maju sudbonosno „da“ izrekli pred porodicom i prijateljima u Zagrebu.

Na fotografijama Kristijan i Andrea poziraju na vrhu vagona, a s obzirom na to da se nalaze usred opasne pustinje, morali su nositi i naočare kako bi zaštitili oči.

„Medeni mesec volimo vezati uz stereotip, zalasci sunca nad belim peskom, obrisi palmi… Takve divne poštanske razglednice znaju ponekad i razočarati, no kad se upustiš u ludu pustolovinu, debelo izvan svih očekivanja, izvan svakog ugođaja… E, to te ne može razočarati! Naš je medeni mesec sve samo ne običan, a čak je i nas same iznenadila kompletna scenografija ove zemlje – ovakvim se (post svadbenim) fotkama nismo ni u snu nadali i bogme ćemo imati šta pričati deci…“, napisao je Kristijan u opisu fotografija objavljenih na Instagramu.

„Ne mogu zamisliti originalnije fotke od ovih na vozu! Uživali smo u svakoj sekundi ovoga slikanja, u svojoj mladosti i ludosti, u dobroj zezanciji… Obožavamo kreirati originalni sadržaj i pritom stvarati uspomene kojima ćemo se uvek s osmehom vraćati“, dodao je.

Kristijan je na vozu uspeo otplesati čak i poznati „Gangnam style“, a video zapis je podelio na svom profilu. Voz kojim su se prevezli svakodnevno vozi od luke Nouadhibou na obali Atlantika do rudnika gvožđa u Zoueratu, prenosi index.hr.

Bonus video: Vilhelmštajn – najlepše ostrvo u Nemačkoj idealno za venčanja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram