Najpopularniji hrvatski influens par upravo pokazao kako se dostojanstveno raskida

hrvatski influenser
Foto: Instagram/emaluketin

Najpopularniji hrvatski influenserski par, Ema Luketin i Janko Janić, raskinuli su nakon četiri godine veze - bez ružnih reči.

Vest su objavili na svojim Instagram profilima.

„Dragi moji ljudi, nisam osoba koje se ikada emocionalno otvarala na Instagramu, ali vas ovim putem, najtužnijeg srca ikada, ali s najvećom dozom realnosti situacije, moram obavestiti da Ema i ja nakon četiri godine veze više nismo skupa“, napisao je Janko na storiju.

„Život je kakav je i vreme je da oboje radimo na sebi, odrasli smo zajedno i prošli sve početne stvari u životu zajedno. Privatne i poslovne stvari dovele su do odluke koja je kakva je, a ja ovim putem moram i želim svima iskreno iz dubine duše reći da je Ema najdivnije stvorenje i najbrižnija osoba, osoba koja zaslužuje sve na ovom svetu i osoba kojoj želim sve, ali sve najbolje u životu. Ema je osoba koja nijedne sekunde u ove četiri godine nije pokazala lošu nameru niti se vodila nekom drugom emocijom osim čiste ljubavi“, dodao je, a prenosi Index.hr.

„Osim Eme, Emini roditelji i porodica koju sam znao jedni su od najdivnijih ljudi koje sam ikad upoznao, iskreno i želim im svu sreću, te sam svima uvek tu, ako bilo šta zatreba, bilo kad“, dodao je Janko i tagovao Emu.

Ema i Janko su u posednje vreme živeli zajedno, a zajedno su pokrenuli i kozmetički salon u Zagrebu. Pre samo dve nedelje hvalili su se zajedničkim fotografijama iz Pariza.

Nju na Instagramu prati skoro 200.000 ljudi, dok njega nešto više od 26.000. Njihovi fanovi već su ih obasuli komentarima o raskidu, a glavni utisak je da su pokazali kako kraj ljubavi može da se prođe bez ružnih reči i međusobnog optuživanja.

BONUS VIDEO: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram