„Mama mog dečka me je zamolila da ga pustim da me prevari“

Ljubav i seks 12. nov 202118:32 > 18:35
Šantel Torn
Čudna priča Šantel Torn razbila je internet, Foto: Jam Press Vid/@chronicallychill / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šantel Torn iznela je u javnost iskustvo sa neobične večere sa svojim momkom kojoj je prisustvovala i njegova majka.

Šantel tvrdi da su je bivši i njegova mama odveli na večeru da je ubede da mu dozvoli da je vara. 

Naime, sve se dogodilo kada je prvi put srela i upoznala majku svog bivšeg dečka – a bizarna priča je postala viralna na TikToku.

Šantel Torn
Neobično iskustvo Šantel Torn sa nesuđenom svekrvom, Foto: Jam Press Vid/@chronicallychill / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U video snimku koji je objavila Šantel Torn, ona tvrdi da ju je njen bivši partner odveo na večeru sa svojom mamom, a onda su oboje pokušali da je ubede da mu dozvoli da je prevari za 18. rođendan. Snimak je zapeo za oko gledaocima i do sada je prikupio 1,4 miliona pregleda i preko 292.000 lajkova.

Ova 23-godišnjakinja iz Australije kaže da njen sada bivši dečko nije živeo s majkom kada je bio mlađi, ali da se ponovo povezao sa njom. Kada je pozvala sina na večeru sa njom i svojim dečkom, on je zamolio Šantel da im se pridruži.

„Zaista sam podržavala to. Rekla sam mu – ponovo se zbližavaš sa svojom mamom, to je tako slatko“, rekla je Šantel.

@chronicallychill♬ The algorithm wouldnt like the original sound name – Cursed Mashups

Dok su bili na večeri, majka i sin su izneli plan za njegov predstojeći 18. rođendan da pije i izlazi u klubove jer je postao punoletan, a pre toga po zakonu u Australiji to nije moguće.

„Tada sam imala samo 15 godina i nisam mogla da idem, pa sam mu samo čestitala i nadala se da će se zabaviti.

Potom su to spomenuli zato što sam bila mlađa od 18 godina, kako on ne može da doživi potpuno iskustvo muvanja sa devojkama u klubu.

Nisam znala kako da odgovorim na to osim što sam rekala da ću imati 18 za nekoliko godina, ali su nastavili da pričaju o tome kako kada odeš u klub treba da možeš da pokupiš devojke i da ih dovedeš kući“, kaže Šantel.

Mislila je tada da on želi da raskine s njom, ali očigledno je sve što je želeo bilo da dobije njenu dozvolu da ima seks sa drugim devojkama.

„Njegova mama se složila da je ovo veoma razuman zahtev. Nije mi to bilo u redu i ostala sam pri stavu da bi to bilo varanje.“

Zatim su pokušali da pregovaraju o kompromisu predlažući da mu dozvoli da se smuva sa devojkama u klubu samo na njegov rođendan, ali su odustali tek kada su shvatili da ona neće popustiti.

Iskušenje se tu ipak nije završilo.

„Kada smo posle otišli ​​kući, on me je izgrdio što sam ga osramotila pred njegovom majkom.“

U naknadnom videu, Šantel dodaje da je ovaj zahtev bio još zabavniji, jer je već varao, i to često. I nastavio je da je vara nakon ovoga.

Par je raskinuo nekoliko meseci kasnije nakon što ga je već nekoliko puta uhvatila u prevari, ali mu je oprostila i molila ga da ostane.

„Tražio je ‘pauzu’ bez kontakta, ali je obećao da ćemo ponovo razgovarati pre mog 16. rođendana“, prisetila se Šantel.

„Stigao je taj 16. rođendan i nisam dobila poruku od njega, pa sam mu ja poslala. Odgovorio je i raskinuo sa mnom.“

Šantel kaže da bi se danas nasmejala i otišla davno pre nego što bi se uopšte približila takvom razgovoru, ako bi se takva situacija ponovo desila.

Međutim, kako kaže u sledećem video snimku koji je pregledan blizu 70.000 puta, tada nije bila u svojoj „girl boss eri“.

Dodala je: „Bila sam na zaista užasno kada smo počeli da se zabavljamo i to što sam bila sa njim zaista nije pomoglo mom samopouzdanju. Nisam imala samopouzdanja i mislila sam da ne zaslužujem da se prema meni bolje ophode.“

Dok Šantel kaže da je sada mnogo jača i da je srećna sa svojim šestogodišnjim partnerom koji je tretira „kao princezu“, čini se da je njena priča odjeknula kod mnogih ljudi.

Jedan korisnik je prokomentarisao: „Trauma kod devojaka je tako potcenjena. Kao da smo zaista bili ovde i molili za minimalac i rekli su nam da to ne zaslužujemo.“

Mnogi su podelili slična iskustva.

Neko je napisao: „Rekao sam njegovoj mami da vara i ona je mislila da je u redu. Čak i kad znamo da je i njen muž varao.“

Neko drugi je dodao: „Čoveče! Mama mog bivšeg mu je rekla da ode ‘istraži druge žene’ pre nego što se obaveže. Zatim je varao govoreći da neće to više raditi kad se venčamo.“

Ljudi su takođe saosećali sa njom kada je podelila celu priču.

Jedan korisnik je rekao: „Devojko, imala si 15 godina, u redu je i sasvim je razumljivo da nisi bila u ‘girl boss’ momentu kad si bila samo dete.“

Mnogi su takođe spekulisali zašto je ovaj put tražio dozvolu.

Neko je rekao: „Hteo je dozvolu jer je bio u javnosti i bilo je više šanse da bude uhvaćen.“

Drugi je dodao: „Zato što bi u klubovima on bio na videlu mnogim ljudima koje znaš, koji bi ga možda prepoznali i javili ti.“

Može se desiti svakome, posebno tako mladim devojkama koje nisu svesne šta zaslužuju, a šta ne. Imate li vi neko slično iskustvo?

***

Bonus video: Muške simpatije iz mladosti

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram