Kamala Haris ljubav svog života duguje najboljoj drugarici

Foto: EPA-EFE/DNCC

Amerika je dobila prvu potpredsednicu u istoriji - Kamalu Haris, koja je bila partnerka u kampanji Džo Bajdena. Odjednom je pažnja celog sveta uperena ka ovoj zanimljivoj ženi, pa mnoge interesuju i detalji iz njenog privatnog života.

Nekadašnja senatorka Kamala Haris, koja je takođe radila kao tužilac u Kaliforniji, ima porodicu koja pruža ljubav i podršku. Najlepšu čestitku nakon pobede dobila je od svog supruga, Daga Emhofa, koji je po zanimanju advokat, a jevrejskog je porekla.

On se bavi advokaturom u industriji zabave, a priča se da zarađuje milion dolara godišnje. Emhof, koji je tačno nedelju dana stariji od Kamale, rođen je u Bruklinu u Njujorku, ali se kao tinejdžer roditelji preselio u južnu Kaliforniju gde od tada živi.

Kamala i Dag su se upoznali „na slepo“ preko Kamline najbolje drugarice, savetnice za odnose s javnošću Kriset Hadlin, koja joj je rekla:

„Sladak je i upravni je partner svoje advokatske firme – mislim da će ti se svideti“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Always and forever. Happy Valentine’s Day, @douglasemhoff.

Објава коју дели Kamala Harris (@kamalaharris) дана


Sastanak je očigledno prošao dobro, jer ju je sledećeg jutra nazvao dok je bila u teretani pre posla.

„Imao sam rani sastanak i dok sam se vozio na posao, nisam mogao da je izbacim iz glave. Stalno sam sebi govorio: sada je 8:30, prerano je da je zovem. To bi bilo smešno. Ne budi taj tip. Ne zovi je. Ne radi to. Ali svejedno je nazvao i ostavio dugu, nespretnu poruku“, otkrio je Dag.

Mislio je da je toliko uništio svoje šanse kod nje da je čak razmišljao da ostavi drugu poruku koja objašnjava prvu. Ali Kamala – koja još uvek ima poruku sačuvanu na telefonu – smatrala je da je veoma šarmantan. Pozvala ga je na ručak i godinu dana kasnije ju je zaprosio u restoranu tajlandske kuhinje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Grateful every day to be Momala to Ella and Cole.

Објава коју дели Kamala Harris (@kamalaharris) дана


Venčali su se u Santa Barbari 22. avgusta 2014. godine. Nemaju dece, ali Dag ima sina i ćerku iz prvog braka, koju potpredsednicu SAD zovu „Momala“. U eseju za Elle, Kamala je otkrila je da je uložila puno napora kako bi deci dala do znanja da će im pružiti koliko god je potrebno vremena da se naviknu na nju.

Pročitajte još:

„Dag i ja smo dosta razmišljali kada i kako ću prvi put upoznati decu. A to je značilo čekanje. Dok smo odlagali, iščekivanje je raslo. Kao dete razvedenih znala sam koliko teško može biti kad tvoji roditelji počnu izlaziti sa drugim ljudima . I bila sam odlučna  da se ne ubacujem u njihove živote dok Dag i ja nismo utvrdili da smo zajedno na duge straze… Nema ništa gore od razočaranja deteta“, rekla je.

Kamala tvrdi da je u dobrim odnosima i sa prvom suprugom Daga Emhofa, a porodica ima obavezan ritual okupljanja na nedeljnom ručku.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram