Kako je mistični cvet ljubavi iz Srbije stigao do najlepše žene sveta

Podukon
Foto: Sujit JAISWAL / AFP / Profimedia

Imao je i bliski susret s medvedom.

Poznati avanturista Ber Grils boravio je pretprošle godine u Srbiji gde je snimao materijal za emisiju. Sa njim je tada bio i Ravir Sing, poznati indijski glumac koji je na početku snimanja epizode na Staroj planini, imao susret sa medvedom. Nakon što je Sing stigao do provalije u pokušaju da pobegne, na nebu se ukazala najsavremenija letelica H-145M Helikopterske jedinice MUP-a Srbije, kojom je upravljao komandant Helikopterske jedinice Nenad Nedić, a iz koje je izašao Ber Grils koji ga je izvukao iz opasne situacije.

Potom su Grils i Sing tragali za Natalijinom ramondom, cvetom feniksom koji je srpski simbol Dana primirja u Prvom svetskom ratu, i golgote kroz koju su prošli naš narod i vojska. Ranvir je svoju avanturu u džungli posvetio svojoj supruzi, čuvenoj glumici Dipiki Padukon, koja je nekoliko puta proglašena za jednu od najlepših žena sveta.

Foto: printscreen/Netflix

Kao znak svoje ljubavi Sing je baš njoj hteo da pokloni cvet feniks iz Srbije.

Sing je inače ispričao da se na prvi pogled zaljubio u svoju prelepu ženu s kojom je u braku pet godina.

Dipika
Foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Venčali su se na jezeru Komo, a pre toga su imali i tradicionalno indijsko venčanje. Poznati su kao jedan od omiljenih parova u Indiji. Kada su se slikali za indijsko izdanje magazina Vogue, Ravir je rekao: „Niko ne gleda ništa drugo kad je Dipika u kadru“.

Dipika
Foto: Handout / AFP / Profimedia

Pre tri godine mediji su objavili WhatsApp prepisku između Dipike i njenog menadžera u kojoj su navodno pričali o drogi i tada je izbio veliki skandal.

Tada se glumica našle među drugim bolivudskim zvezdama koje je indijski Biro za kontrolu narkotika ispitivao i to šest sati, a Sing joj je tada pružio potpunu podršku.

***

Bonus video: TOP 10 lepotica bez šminke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram