Luksuzne destinacije na kojima zimuju poznate Srpkinje

Foto: Instagram/teodoradzehverovic/jagodenamagli/sandraniketic/mileena_radulovic

One znaju da uživaju.

Otkako su se temperature znatno spustile mnoge poznate Srpkinje su otputovale, a po njihovim fotografijama na društvenim mrežama možemo da vidimo da se radi o najskupljim destinacijama koje su pravi raj na zemlji.

One su pobegle od hladnoće u toplije krajeve i svoje odmore provode na egzotičnim mestima, dok druge uživaju u luksuznim zimskim odmaralištima.

Jelisaveta Orašanin – Maldivi

Glumica Jelisaveta Orašanin trenutno odmara na Maldivima sa porodicom. Ona koristi svaki trenutak kako bi uživala na ovoj luksuznoj destinaciji, a sa svojim fanovima deli kako se provodi sa sinom Bogdanom i ćerkom Petrom.

Milica Pavlović – Dubai

Pevačica Milica Pavlović pred kraj godine provela je nekoliko dana u Dubaiju. Ona je na ovom putovanju spojila posao sa uživanjem, a kako se provela, najbolje se može videti po fotografijama koje je postavljala na Instagramu.

Milena Radulović – Zanzibar

Glumica Milena Radulović odlučila je da početak 2023. godine provede sa rođenom sestrom na Zanzibaru. Ona je deliće atmosfere i prelepe kadrove delila na mrežama, a po fotografijama sa plaže može se videti da osim što odmara – redovno i trenira.

Tamara Dragičević – Barselona

Glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina nakon novogodišnjih praznika odlučili su da napuste Srbiju i otputuju na odmor. Glumci u društvu ćerke Staše i sina Lazara borave u Španiji, odakle se oglašavaju na svojim nalozima na Instagramu.

Tamara je podelila više fotografija nastalih tokom obilaska Barselone, a po osmesima njenih saputnika lako se može zaključiti koliko im prija beg iz Beograda.

Dunja Jovanić – Dubai

Blogerka i influenserka Dunja Jovanić uživala je u Dubaiju sa dečkom Milošem Mandićem, sa kojim je u ovom gradu proslavila i rođendan. Dunja je skoro svakodnevno objavljivala fotografije i snimke sa odmora, pa su tako njeni pratioci mogli da vide gde trenira, šta jede, koje hotele posećuje.

Sandra Niketić – Italija

Bivša manekenka Sandra Niketić i njen suprug Tadija Dragićević, bivši košarkaš, otputovali su u decembru u elitnu Kortinu d’Ampeco u Italiji. Sandra, koja se trenutno bavi nekretninama objavljivala je sa odmora fotografije na društvenim mrežama. Ovih dana su ponovo na skijanju u Austriji.

Svetlana Ražnatović – Maldivi

Ceca je početak decembra sa prijateljima i porodicom provela na Maldivima. Pevačica je prelepe kadrove sa ove tropske destinacije delila sa svojim pratiocima na Instagramu, kada je između ostalog objavila i kako unuka Željka uči da pliva.

Teodora Džehverović – Egipat

Pevačica Teodora Džehverović otputovala je sa bratom Savom i snajom Adrianom u Egipat. Ona je često objavljivala obožavaoce kako provodi dane pored mora, a mnogi su komentarisali kako nikada bolje nije izgledala.

***

BONUS VIDEO: Vilhelmštajn – najlepše ostrvo u Nemačkoj idealno za venčanja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram