Kako da imate seks kad na more idete s decom

Foto:Shutterstock

Postoji rešenje.

Velika kupatila u hotelima su pravi bonus – možete se tuširati ili kupati zajedno – samo je jedan od saveta Kristen Čejs, autorke knjige „The Mominatrix’s Guide to Sex: A No-Surrender Advice Book for Naughty Moms“.

„Vreme je od suštinske važnosti za roditelje, posebno na odmoru“, kaže ona.

Ako idete na odmor sa decom, a želite da imate seks sa partnerom, evo šta Kristen predlaže da uradite.

Lezite na pod

Kada spavate zajedno sa svojim detetom, deljenje kreveta u troje može biti problem. Zbog toga izaberite pod!

„Seks može da bude izazov kada imate dete koje deli s vama jastuk“, kaže Čejs. „Dakle, pod može biti super alternativa. Pre nego što se odlučite na to, prekrijte svoj prostor jastucima ili jorganom.“

Terasa

Bilo da ste na brodu ili u hotelskoj sobi sa svojom decom koja spavaju, balkon je često najbolje mesto za seks bez napuštanja sobe. Plus, tu je dodatno uzbuđenje što bi neko mogao krišom da vas uhvati.

„Ne postoji ništa poput malog razigranog egzibicionizma da bi se ubrzao puls“, kaže Ian Kerner, dr, autor knjige „Ona je prva, a on je drugi“. Da li neko drugi zapravo gledao ili ne, nije toliko važno koliko ideja da neko možda gleda.

Koristite iznajmljeni automobil

Foto: Andrii Borodai / Alamy / Alamy / Profimedia

Većina hotela i odmarališta nudi usluge čuvanja dece. Iskoristite to u svoju korist, čak i ako je skupo. Samo jedno nezaboravno veče može upotpuniti celo putovanje.

„Ponekad morate biti malo sebični u vezi sa svojom vezom“, kaže Kerner. „Porodični odmor ne bi trebalo da isključuje romansu. Ako je dadilja u vašoj sobi, iskoristite vreme i idite do auta. Stavite peškir preko šoferšajbne i prozora radi privatnosti, a zatim se bacite na zadnje sedište – ponovo ćete se osećati kao da ste u srednjoj školi. Uzmite ćebe za piknik iz prtljažnika i pokrijte zadnje sedište.“

Podignite šator

Neka vaša deca „kampuju“ u šatoru u vašoj sobi. Oni će misliti da je to zabavno — a zvuk otkopčavanja će vam dati dovoljno upozorenja da prestanete sa bilo kakvim „glupostima“ koje radite vi i vaš partner.

„Brzi seks ne mora da uključuje orgazam“, kaže Kerner. „Malo igranja može da vam da dosta toga.“ Zato zaboravite na to da morate da idete do kraja; samo uživajte u pipkanju ispod pokrivača dok deca spavaju.

Idite u šetnju

Stavite decu u kolica, uzmite ćebe i uputite se na plažu pre sumraka. Dok šetate plažom, potražite diskretna, zabranjena područja i parkirajte se tamo. Okrenite kolica prema vodi (postarajte se da ste daleko od vode, naravno) i udobno se smestite pored svog partnera sa ćebetom umotanim oko vas. Dok deca dremkaju u kolicima, iskoristite trenutak za maženje sa partnerom, prenosi today.

***

Bonus video: Dr Katarina Bajec u podcastu Mamazjanija: Mame, ne stavljajte svoje zdravlje u drugi plan