Istraživanje pokazalo gde Srbi najviše imaju seks van spavaće sobe – jedno mesto posebno intrigira

srbi seks
Ilustracija; Foto: Kateryna Soroka / Tetra Images / Profimedia

Da li biste se usudili?

U globalnom Durex istraživanju seksualnih stavova i trendova, što se tiče prosečne učestalosti seksa u Srbiji, ispostavlja se da smo u vrhu – na trećem mestu sa 128 puta godišnje, iza Grčke (138) i Hrvatske (134). Globalni prosek seksualnih odnosa je 103 puta godišnje. A kad smo već tako aktivni u seksu, gde volimo da vodimo ljubav?

Istraživanje pokazuje da li su Srbi maštoviti ili jednostavno ugrabe prvu zgodnu priliku. Studija, naime, prikazuje lokacije na kojima Srbi najčešće imaju seks, a da to nije klasika – spavaća soba.

Ispostavlja se da je prvo najčešće mesto za seks van spavaće sobe – auto. Čak 62 odsto ispitanih Srba priznaje da ima seks u autu, a globalni prosek je 50 odsto.

A koja su ostala popularna mesta za seks kod Srba? Njih 57 odsto kaže da je to spavaća soba roditelja (globalni prosek je 36 odsto). Na sledećem mestu je toalet – 53 odsto Srba kaže da tu ima seks, dok je globalni prosek za tu lokaciju 39 odsto. Na sledećem mestu je park sa 43 odsto Srba (globalni prosek je 31 odsto).

Onih koji vole seks na plaži je 38 odsto u našoj zemlji, od globalnog proseka više za 10 odsto.

Na žurki seks ima 32 odsto Srba, a u nekoj uličici ili haustoru 21 odsto.

Zanimljivo je da na poslu seks ima 20 odsto ispitanih Srba, što može da znači ili jasnu prevaru ili pak da par radi zajedno.

Srbi vole da vode ljubavi i ispred kamere – 17 odsto njih, kao i u klubu – 12 odsto.

Posebno zanimljivo u svemu je što ima i onih koji seks imaju – u javnom prevozu. Njih pet odsto je spremno da rizikuje zarad užitka.

Na kraju tek jedan odsto Srba je zvanično u čuvenom klubu Mile High, tj. imali su seks u avionu. Ni globalni prosek tu nije naročito veliki – tek dva odsto.

Kako se vidi, raznovrsnost mesta gde Srbi imaju seks je prilično šarena i, sa izuzetkom aviona, veća je od svetskog proseka. Zapravo, samo 11 odsto Srba nije imalo seks na jednom ili više ovih mesta, u poređenju sa 22 odsto ljudi širom sveta.

Kada je reč o nezaštićenom seksu, studije pokazuju da 53 odsto Srba ima seks bez kondoma, a da pritom ne znaju seksualnu istoriju svojih partnera. To je nešto više od globalnog proseka od 47 odsto, ali mnogo manje od Norveške, gde skoro tri od četiri ispitane osobe (73 odsto) imaju nezaštićeni seks.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram