Isplivavaju toksični detalji iz odnosa Vila Smita i Džejde

Vil Smit i Džejda Pinket Smit, Foto: UPI / Alamy / Alamy / Profimedia

Od dodele Oskara svi pričaju samo o njima - i njihovom toksičnom odnosu.

Pisanje o odnosu Vila Smita i njegove supruge Džejde Pinket Smit ne jenjava. Otkako je glumac udario komičara Krisa Roka, društvene mreže prepune su navoda o vezi poznatog para koju mnogi nazivaju toksičnom.

Internet su preplavile i stari videi iz Džejdine emisije “Red Table Talk”, a u najsvežije iskopanom videu iz 2018. godine Vil govori o trenutku kada je zamalo ostavio suprugu.

Vil je ispričao da ju je zamalo ostavio kada mu je rekla da “je*eno začepi” i to pred gostima. Zatim je zgrabio novine, udario je njima po glavi i zatražio da razgovara s njom u drugoj sobi.

Prisetio se kako joj je tada rekao: “Džejda, ovako ćemo: Ja sam odrastao u domaćinstvu u kom sam gledao oca kako udara moju majku u lice i neću stvarati dom u kom ima vulgarnosti i nasilja. Ako moraš tako da razgovaraš sa mnom, ne možemo biti zajedno. Nećemo koristiti nikakve vulgarnosti u našim interakcijama. Nećemo povisiti ton. Nećemo biti nasilni. Ne mogu tako.”

Prepričao je da mu je Džejda rekla da je neće udarati “po je*enoj glavi” nakon čega joj je Vil rekao da izađe. Ona je tada pitala hoće li stvarno prekinuti s njom ‘zbog nekih reči’, a Vil je rekao: “Da, upravo jesam! Ne psujemo!”.

Glumac je u emisiji dodao: “Prošlo je 20 godina otkako ne koristimo vulgarne reči u bilo kom razgovoru koji vodimo. Nismo koristili vulgarne reči ni u jednoj raspravi, nikada nismo digli glas, pohađali smo kurseve komunikacije, sve to – i nikada nismo bili nasilni”, prenosi Azra.ba.

***

Bonus video: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram