Zlatna pravila zbog kojih Dženifer Garner izgleda bogovski

Dženifer Garner
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Žena koja ne pozira i uvek je ono što jeste.

Dženifer Garner je jedna od najprizemnijih slavnih ličnosti koje možemo da pratimo na Instagramu, i to je činjenica.

Potpuno nam se približava deleći zabavne isečke iz svog života, video zapise dok kuva sa svojom mamom, smešne fotografije sa interneta koje su je nasmejale i sve eksperimente koje je pokušala, a koji su krenuli naopako.

Postoji u toj iskrenoj komunikaciji neka utešnost za sve nas jer na taj način uspevamo da se zaista povežemo sa nekim ko je velika holivudska zvezda miljama daleko od nas, a u stvari je, na kraju dana, samo jedan običan čovek kao i svi mi.

Pored svog duhovitog sadržaja na njenom instagram profilu mogu se naći i razne fotografije onoga šta Dženifer svakodnevno jede, koja je njena svakodnevna rutina nege lica i koje su to vežbe pomoću kojih ostaje tako  zgodna!

Pa pogledajte koje stvari Garner svakodnevno praktikuje kako bi zadržala svoj mladalački izgled i duh.

Vežbe snage i izdržljivosti sa ličnim trenerom

Objavljujući kratke snimke svojih treninga sa trenerkom Simon de la Ru, Dženifer je pokazala šta je sve potrebno kako bi se izborila za uloge u nemilosrdnom Holivudu.

Neprestani treninzi dizanja tegova i izdržljivosti, bočni i frontalni plank, rađenje trbušnjaka sa tegom i udarci nogom, su samo od neke od vežbi koje dinamičan duo ima tokom svojih svakodnevnih treninga.

Ne preskače kardio

Preskakanje vijače je jedna od najboljih kardio vežbi koje možete da odradite kod kuće. Ona ubrzava vaš rad srca, poboljšava koordinaciju pokreta i učini da se preznojite više od bilo koje vežbe.

Dženifer obavezno preskače vijaču, kardio je jedan od glavnih sastojaka njenog treninga.

Đuskanje

Dženifer se godinama bavila baletom, a ni sada se ne libi da umesto ture vežbanja odradi par plesnih koraka.

Poznato je da su vežbe putem igre podjednako korisne kako biste se pokrenuli za taj dan.

Svaki dan ima izbalansiran doručak

Dženifer je veliki fan blendera i smutija i ne propušta da svako jutro sebi napravi zdrav i izbalansiran obrok koji će je držati sve vreme tokom napornih vežbi i treninga.

Sama sebi pravi slatke zdrave grickalice

Garner je zdravo grickanje podigla na novi nivo – sama je pokušala da napravi grickalicu od suncokreta.

Iako joj eksperiment isprva nije uspeo, mogli smo da iskoristimo priliku da se preko snimka virnemo u njenu zdravu baštu i vidimo redove i redove zdravog povrća i začinskog bilja.

Ozbiljno shvata vreme odmora

Onih nedelja kada se premorimo, neophodno je da više pažnje posvetimo odmoru i navikama spavanja koje imamo. Dženifer poznaje svoje telo i zna kada je prevršila meru i kada joj je potreban odmor.

Čak u svoj kalendar zapiše da je vreme da se uspori i odmori.

#social-embed_5

***

Bonus video: Joga vežbe

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram