Hit zahtevi u ličnom oglasu: Ona ne sme da ima više od 60 kg

lični oglas
Foto: TikTok/claramelapple

Ako se ušunjate na Tinder, društvenu mrežu za upoznavanje, naići ćete na svašta, pa i na jednog dečka koji tačno zna šta želi od devojke – da ima kuću, ali da ni slučajno nema preko 60 kg.

Naime, na Tinderu možete da napravite svoj profil i da navedete nekoliko sfera interesovanja koje pomažu u izboru partnera. Međutim, jedan momak je umesto toga upisao uslove za buduću izabranicu i zbog toga je postao glavna tema na društvenim mrežama.

I umesto da je napisao ponešto zanimljivo o sebi, on je istakao kako potencijalna partnerka mora da izgleda i koje karakteristike mora da ima. Njegov profil su ubrzo podelili na TikToku gde je odmah postao viralan. A kako i ne bi kad ovaj zahtevan dečko traži da ta idealna devojka nije samohrana majka, da nema više od 60 kg, da mora da bude heteroseksualno orijentisana, da joj je internet na telefonu neograničen.

@claramelapple

Ayy I lack mental health he should hmu?#greenscreen #Denim4all #SometimesIRun #MyArt

♬ som original – Clara

Pročitajte još:

Ali tu nije kraj, momak zahteva da ona nema nikakvih finansijskih dugova, a da, s druge strane, ima kuću. Osvrnuo se i na negu lepote svoje potencijalne drage, pa je tako naveo da ona nikako ne sme da koristi bilo kakva esencijalna ulja ili proizvode koji u sebi imaju kafu.

Ovaj video na TikToku je pogledalo više od milion ljudi i većina njih je bila šokirana. Zaključili su mnogi da ova lista karakteristika isključuje većinu populacije, pa da će dotični momak verovatno bar neko vreme biti sam.

“On želi biljku. Neka ide i kupi kaktus, ne treba mu ništa više. Zašto je uopšte na Tinderu ako je toliko izbirljiv?”, pisali sui gnevni čitaoci.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram