Hit oglas na bolnici ludo zabavlja Vranjance

oglas u vranju
Foto: N1

Nedavno je na Zdravstvenom centru u Vranju osvanuo krajnje neobičan oglas, pa se sad svi pitaju ko je misteriozni gospodin koji ga je sastavio.

Kako piše portal Vom.rs, neko je odlučio da na neobičan način nađe ženu, i to po mogućnošću medicinsku sestru, ali uz obavezu da je dotična u stalnom radnom odnosu.

Na oglasu piše da dečko, 39 godina, intelektualac, mašinski inženjer, senzualne prirode, smeđe oči, rođen sa ocenom 10, visok 184 cm, krupan, stambeno rezidencija – ranč, obezbeđen, vozi mercedes“.

Kaže da je „profesionalni starosedelac grada“, kao i da želi da upozna Vranjanku, obrazovanu devojku, zdrave loze, visoku, radi braka i razvijanja porodičnog biznisa.

Pročitajte još:

Nije to sve – ovaj čovek još od buduće supruge očekuje da „nije depresivna, da je spremna da živi za jednog čoveka, da rađa mušku zdravu decu, ne provocira… da ima osnovno znanje u kuhinji i da ima od koga da nauči.“

Priča se i da je verovatno isti muškarac prošle godine raspisivao sličan oglas, ali je tražio doktorku. Sada je, iz nekih razloga, rešio da i medicinska sestra dolazi u obzir.

A sudeći po iscepanim ceduljicama sa brojem telefona, očigledno ima i zainteresovanih dama.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram