„Ti koja ne pušiš“: Top 5 najluđih ljubavnih oglasa Srba

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Traganje za srodnom dušom vremenom je menjalo oblik, ali u srži želja je ista – pronaći nekog s kim ćemo ostariti. Osim tradicionalnog ašikovanja, danas su tu i Tinder i društvene mreže i druge digitalne platforme. A u svemu tome i dalje istrajavaju oglasi lične prirode po novinama. I među njima ima sjajnih bisera.

Ti koja si pedantna

U prelistavanju ličnih oglasa lako se može naići na poneku pesničku dušu. Tako se jedan gospodin potencijalnoj budućoj družbenici obratio u stihu.

„Ti koja imaš između 62 i 68 god.

Ti koja nisi pušač

Ti koja si pedantna

Ti kojoj je fizički izgled partnera na zadnjem mestu

Ti koja si razočarana u sve oko sebe, pa čak i u familiju, porodicu

Ti koja ne želiš da ti neko pretresa po tvojoj prošlosti, kao i ti da ne želiš da pretresaš po tuđoj prošlosti

Ti koja razmišljaš o dubokoj starosti pod uslovom da je doživiš i da će ti neko trebati 24h da bude pored tebe

Ti koja veruješ u ovo gore navedeno i da postoje izuzeci dobrih ljudi i žena ipak u veoma malom broju.

Javi se da ovako živimo ostatak naših života…

A ti koja ne veruješ u gore navedeno, ovde si zabave radi ili misliš da probaš, a nisi iskrena, molim te, nemoj se javljati!

– Iskrenost se ne kazuje već dokazuje. Ja sam tu…“

Kao čovek vredim u svakom smislu

Osim pesnika, ni vitezovi nisu izumrli. Iza naslova „Tražim ljubav, jedno prelepo viteško srce“ stoji muškarac koji je jasan u svojoj želji da traži saputnicu, ali nije najjasnije da li bi da ona bude imućna ili ne.

„Voleo bih da mi se javi ostvarena, situirana, imućna veoma bogata ženska osoba. Osoba koja živi u inostranstvu ne mora da bude bogata isključivo zbog prijatnog mentaliteta i drugačijeg razmišljanja. Bitno mi je da osoba ima prvenstveno dobro srce, da život gleda na vedar prelep pozitivan način, da ima vaspitanje, razumevanje. Da želi da se voli sa jednom osobom, veoma retkom, na koju se uvek može osloniti naravno obostrano. Jednostavno tražim ozbiljno, u srcu posebnu žensku osobu. Ove koje prvo pitaju čime se baviš, a srce i kvalitet osobe ih ne zanima nema potrebe da mi se javljaju. Imam 48 godina, kao čovek vredim u svakom smislu. Sebe mogu dati ili u ozbiljnu vezu ući samo sa osobom koja je slična meni. Prvi korak upoznavanja putem vibera, SMS bez poziva, a posle par razmenjenih poruka možemo se čuti, ljudski, telefonom. Molim osobe koje ne ispunjavaju moje navedene emotivne standarde, sličnosti, da mi se ne obraćaju, jer svako bira svoju ljubav, sreću, pošteno i časno. Hvala“

Svako dobro

Pod naslovom U potrazi SRB, ALB, BiH, CRO, SLO, MNE, iz kog se da naslutiti da je otvoren za sve vere i nacije, jedan vrcav momak kaže:

„Tragam za ženskim drugom, a možda ubrzo i bračnim saputnikom. Ko zna? Možda si ti to blago koje tražim. Upoznajmo se… Možda se jedno drugom svidimo, a ako nečega ima da se stidimo?! Muškarac 32 godine, normalan, okolina Beograda… Svako dobro.“

Brak sa nekim od nas trojice

U oglasima lične prirode ima i krajnje neobičnih ponuda. Izdvaja se jedna koja damama pruža veliku slobodu u izboru.

„Muškarac 80 godina, imućan domaćin seoskog domaćinstva i penzioner sa dva neoženjena sina, jedan 37 godina, drugi 50 godina, želi poznanstvo ozbiljne ženske osobe do 35 godina koja bi udajom brakom sa nekim od nas trojice postala domaćica seoskog domaćinstva, radila samo kućne ženske poslove i imala normalan život u situiranom seoskom domaćinstvu blizu grada Kragujevca. Pročitajte pažljivo tekst oglasa i ako ste zainteresovani ozbiljno pozovite  kontakt telefon.“

Ima i onih koji, makar naoko, ne traže nikog.

Mada, ko će znati, možda je baš u tome garantovan uspeh.

***

Razvedena, sa zalihama brašna

Otkako nam se korona uvukla u život, na društvenim mrežama osvanuli su šaljivi oglasi, posebno u one prve dane kada se činilo da nam preti nestašica svega i da je pitanje da li ćemo opstati.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram