Gledala sam dečka kako ima seks s drugom i zbog ovoga sam morala sam da odem

Foto: TikTok/zoegreybeauty

Mislila je da to može samo ona.

Zoi Grej iz Londona progovorila je o svojim najluđim seksualnim iskustvima u videima na TikToku.

Ona je jedne večeri gledala svog dečka kako ima seks s drugom ženom na svingerskoj zabavi, ali je morala da izađe iz sobe kada je videla šta mu je ta žena uradila.

„Ta žena je prilično dominirala nad mojim partnerom, a on je dosta veliki frajer i uglavnom samo ja mogu da dominiram njime. Tako da sam u tom trenutku bila malo zatečena jer sam pomislila kako je to ipak moja uloga. Ošamarila ga je po licu… On je ostao u šoku. Ja sam potom izašla iz sobe, a on je krenuo za mnom.

Tu nismo previše raspravljali jer smo bili u društvu, ali svakako smo o tome razgovarali posle. To je bilo baš čudno“, ispričala je.

Kada su došli kući, Zoi mu je objasnila u čemu je bio problem, te su rešili da takve „ispade“ više neće imati.

@zoegreybeauty Love love love my new hair extensions 💁🏼‍♀️😆 #foryou #foryoupage #hairextensions ♬ WHY ARE PPL USING THIS SOUND - John Phillips

Inače, Zoi veruje da je svingeraj još uvek stigmatizovan, ali kaže da polako postaje sve prihvaćeniji, prenosi 24sata.hr.

Jedna od najboljih stvari u vezi s tim stilom života, kaže, došla je nakon što su ona i njen partner upoznali još jedan par, s kojim su brzo postali najbolji prijatelji. Zajedno idu na porodične odmore i postali su „bliska četvorka“. Jedino joj je žao što ranije nije izrazila svoju seksualnost na tako „nemonogamni“ način.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram