Jedina srpska seks influenserka otkriva kako stvarno doživeti najjači orgazam

Foto: Milan Radojičić

Evo kako do jačeg orgazma.

Ako nemate taj „luksuz“ da su vam roditelji savesni i obrazovani, o seksu ćete učiti iz filmova, onih u kojima žene posle pet minuta dožive vrhunac, ili iz onih „prljavih“ u kojima se prema ženama često postupa okrutno. O seksu ćete učiti i iz glasina i tračeva okoline, sujeverja i verovanja kojima je mesto u srednjem veku.

Marijana Kašić  je odlučila da tome stane na put i na sebe je preuzela ulogu koju zapravo treba da ima škola –  razbija najveće mitove o seksualnosti i edukuje ljude o seksu.

Marijana je shvatila da u Srbiji gotovo da ne postoji osoba koja je spremna da pod svojim imenom, prezimenom i likom otvoreno govori o seksu, a njeno iskustvo na društvenim mrežama pokazuje da potreba za tim i te kako postoji.

Za naš portal je rekla da svi, kada je reč o seksu, treba da se oslone na svoj instinkt i osećanja.

„Mislim da je potrebno slušati sebe i dati sebi vremena za osluškivanje svojih osećanja i svog tela. Da se odmaknemo od očekivanja, mitova, standarda u društvu, i zapravo sebe u svakom trenutku pitamo: ‘kako se osećaš, da li ti se ovo dopada, da li imaš želju za ovim’. Da slušaš šta ti kaže telo, psiha i intuicija“, rekla nam je.

U jednom od svojih novijih videa Marijana govori o tome kako doći do jačeg orgazma.

Foto: Milan Radojičić

„Žene su na različite načine naučene da umanjuju i ignorišu svoje potrebe i sada je pravi momenat da krenemo to preispitivati. Da, i sam čin bliskosti je lep. Ali i orgazam je bitan, on je tu kao logičan sled dešavanja. On je vrhunac seksualnog zadovoljstva i služi oslobađanju nakupljene tenzije.

Ako je žena zaista bila u fazi uzbuđenja, njen nervni sistem je nadražen, krv je prilila genitalijama i oni zajedno zahtevaju rasterećenje u vidu orgazma“, objašnjava Marijana.

Ona kaže da na orgazam utiče mnogo faktora, a postoje i neki na koje možemo već sada da utičemo.

Fizička osetljivost

Razvij osetljivost svoji erogenih zona. Što više signala tvoji nervni završeci šalju u mozak, to će orgazam biti intenzivniji i jači.

Vreme koje je prošlo od tvog prethodnog orgazma

Najjači orgazmi se dešavaju kada ih imaš u skladu sa svojom konstitucijom, odnosno svojom potrebom. Kada imaš prečeste odnose. a nisi imala tu želju, tvoji orgazmi će biti slabiji i biće ti sve teže da dođeš do njih. Dakle, slušaj sebe i svoju potrebu. Bitno je da poznaješ svoje telo i ne forsiraš seks jer misliš da to tako treba.

Dužina predigre i uvoda u seksualni odnos

Neka tvoja predigra počne još pre nego što se nađete u spavaćoj sobi. Što više skupljaš tenziju i što je duži uvod – to su orgazmi jači. Tenziju pre odnosa možeš stvoriti flertom, sekstingom, pogledima, a čak i dogovorom unapred kada ćete imati odnos.

Još jedan način da produžiš tenziju jeste da zastaneš momenat pre orgazma i kasnije nastaviš ponovo. Samo pazi, ova tehnika ne prija svakome.

Tvoja mentalna osetljivost

To je ono koliko se zapravo napališ i na šta. Kada znaš da upravljaš svojim mentalnim uzbuđenjem, mnogo lakše ti je da se vratiš na sadašnji trenutak, da ti misli ne lutaju na neke random stvari i da ne treba ti toliko specifičnih uslova da bi bila uzbuđena. Apsolutno je moguće da se mozak uzbuđuje na običan seks sa partnerom, a ne na neke specifične hardcore scene!

Broj erogenih zona koje su uključene u tvoju stimulaciju.

Što više erogenih zona uključiš u stimulaciju imaćeš intenzivniji orgazam. Bradavice, klitoris, poljupci, vrat, penetracija, analna regija itd. Isprobaj različite kombinacije! Mnogo žena kaže da su najjači orgazmi upravo kada su uključene dodatne erogene zone.

Istražuj i upoznaj svoje telo.

Što više znaš o svom telu to će ti biti lakše da upravljaš svojim uzbuđenjem i svojim orgazmom. Većina žena kaže da zna da ima različite intenzitete orgazma, ali ne zna kako da dođe do onog jačeg, zato upoznaj sebe. Da bolje upoznaješ sebe pre svega služi masturbacija.

***

Bonus video: Hana Selimović o golotinji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram