Neobičan seksualni život poznatih žena iz Srbije

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages; E-Stock/Caslav Vukojcic; G. G./ATAImages.; M.M./ATAImages; Vesna Lalić/Nova.rs, Goran Srdanov/Nova.rs

"Tačno je da sam spavala s devojkom."

Iako većina poznatih žena sa domaće scene krije svoju najdublju intimu, postoje i one koje su otvorene da pričaju o svojim seksualnim iskustvima.

Ove poznate Srpkinje iskusile su zanimljiva seksualna iskusta, a neke su o njima progovorile i javno.

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić jedne noći tokom medenog meseca toliko je bila glasna da je razbudila goste hotela u kom je odsedala s tadašnjim suprugom reperom Stefanom Đurićem Rastom.

Tokom vođenja ljubavi pevačica je bila toliko glasna da su se pojedini gosti žalili na buku koja je dolazila iz njihove sobe.

Brankica Sebastijanović

Nekadašnji glumački par Brankica Sebastijanović i Miloš Biković tokom četvorogodišnje veze nisu upražnjavali seks, a glumica je jednom prilikom spomenula da se „čuva za brak“.

„Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše“, rekla je Brankica.

Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara jednom prilikom priznala je da je upražnjavala seks čak pet puta dnevno.

„Mnogo sam slobodna i perverzna, ali neću mnogo da pričam o tome, ipak moram barem malo privatnosti da zadržim za sebe. Zasad dobro prikrivam ljubavni život, nadam se da će tako i ostati. Nešto ipak treba sačuvati od javnosti radi sopstvene sreće i mira“, rekla je pevačica.

Milica Dabović

Bivša košarkašica Milica Dabović 2018. godine za jedan domaći portal dala je intervju u kom je otkrila neke pojedinosti iz svog seksualnog života.

Tada je govorila o omiljenim pozama, o najčudnijem mestu na kom je vodila ljubav, ali i o tome kako je spavala s devojkom.

„Tačno je da sam spavala sa devojkom i mislim da tu nema ničeg čudnog. Naprotiv, smatram da nema ničeg lepšeg, nego kad dve devojke vode ljubav. Provele smo se vrhunski“, rekla je Milica.

Vesna Vukelić Vendi

Pevačica Vesna Vukelić Vendi pre nekoliko godina priznala je da je doživljavala intelektualne orgazme sa jednim domaćim političarom, te da su se stalno mazili i čitali Dekarta i Spinozu pre nego što bi započeli seks.

Eva Ras

Glumica Eva Ras otvorila je dušu i rekla da je dugo vremena verovala da je njen suprug zbog prevelike doze seksa imao infarkt.

„Putovala sam u Budimpeštu tog jutra kada je moj muž umro. Celu noć nismo spavali nego smo vodili ljubav. Ujutru sam čula da je umro. Mislila sam da je preminuo jer smo se mnogo seksali i da je zato imao infarkt“, rekla je glumica koja je dodala da je u mladosti svaki slobodan trenutak koristila da upražnjava seks.

Suzana Mančić

Nekadašnja loto devojka priznala je da je imala seks na najneobičnijim mestima, a da je najbolji orgazam doživela na stepeništu. Suzana je otkrila da je probala seks u senu, u moru, na haubi i na njivi.

„Imala sam baš dobar seks na stepenicama. Svima to preporučujem jer je bilo veoma uzbudljivo i strastveno. Ništa mi nije smetalo, ništa me nije žuljalo, toliko je bilo lepo“, priznala je Suzana.

Seka Aleksić

Seka Aleksić je svojevremeno sa suprugom Veljkom Piljikićem, gostujući u jednoj talk šou emisiji pričala o svojim seksualnim navikama, a tada je spomenula da njihov seks traje oko dvadesetak minuta, a takođe je otkrila da joj seks pomaže da održava dobru liniju.

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac je izjavila da bi radije imala seks nego čitala knjigu.

„Kad bi mi neko ponudio da biram da li bih na moru imala seks ili čitala knjigu, izabrala bih ovo prvo. Seks je efektniji, kraće traje i ne zamara mozak“, rekla je pevačica.

***

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram