Fotografije koje ne treba koristiti na aplikacijama za upoznavanje

tinder
Foto: Paul Zinken / AFP / Profimedia

Iako se kaže da knjigu ne treba suditi po koricama, fotografije za dejting aplikacije su izuzetno važne za prvi utisak.

Neke fotografije ne bi trebalo koristiti u određenim situacijama. Recimo, fotografije iz noćnog provoda ne bi trebalo deliti s kolegama s posla. Takođe, određene fotografije ne bi uopšte trebalo koristiti na aplikacijama za upoznavanje.

Naime, ako objavite pogrešne fotke, to vam može pokvariti šanse. Na sajtu N1.ba pišu kakve fotografije ne bi trebalo koristiti na aplikacijama za upoznavanje.

Grupne fotografije

Ako objavite grupnu fotografiju s prijateljima ili porodicom, druga strana će morati da pogađa koja ste vi osoba u toj grupi. Vi bi trebalo da budete jedini subjekat svih slika koje delite, a takođe se pobrinite da ste okrenuti prema kameri tako da je vaše lice jasno vidljivo.

Fotografije s filterima

Filteri u potpunosti menjaju naš izgled. Takve stvari trebalo bi izbegavati kako se druga strana ne bi osećala prevarenom.

Fotografije iz teretane

Možda ćete izgledati sjajno na toj fotografiji, ali bilo bi dobro da vaš budući partner najpre upozna i vidi vaše druge strane pre takvih fotografija.

Fotografije s naočarima i kapom

Naočare za sunce, kape i slične dodatke koji skrivaju vaše crte lica trebalo bi da izbegavate. Možda izgledate sjajno sa pilotskim naočarima, ali druga strana ne može dobiti ispravan utisak o tome kako izgledate, piše Times of India. Stoga bi trebalo da izbegavate korišćenje fotografija s odmora na plaži.

BONUS VIDEO: Istorijat ljubljenja

[video-cdn src=“https://best-vod.umn.cdn.united.cloud/stream?asset=sortiistorijatljubljenja-novas-worldwide&stream=hp1400&t=0&player=m3u8v&sp=novas&u=novas&p=n0v43!23t001″]

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram