Iz ugla Beograđanke: Tipovi muškaraca na Tinderu

Muškarac, teretana, vežbanje, mišići
Foto: Shutterstock

Onlaj dejting je u poslednjih nekoliko godina, pogotovo sa svetskom pandemijom i izolacijom, gotovo pa zamenio regularan način upoznavanja partnera. Svaka žena koja je iz dosade, znatiželje ili nade da će pronaći nekoga s kim bi popila piće skinula dejting aplikaciju, verovatno se susrela sa nekim od ovih tipova muškaraca.

Bez namere da objektivizujemo ili povredimo ego bilo kog muškarca, na početku napominjemo  – svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna.

Onaj sa duhovitom biografijom

Kada svajpujemo, najčešći kriterijum kojima se vodimo su fotografije, međutim, povremeno se nađe i poneko ko nas zaintersuje zbog nekoliko šaljivih rečenica koje je napisao ispod fotki. „Smišljaj način da objasnimo roditeljima gde smo se upoznali, ja ću reći da smo na nekoj slavi“, je jedan od njih. Ako vam je kod muškarca presudan humor, nemojte da vas mrzi da pročitate tih par reči koje su napisali o sebi. Možda je to bolji kriterijum nego fotka na kojoj izgleda super u mokroj majici na plaži.

„Moji ortaci i ja smo najjači“

Dok u brzini svajpujemo i procenjujemo profile potencijalnih momaka, nađu se i oni koji odluče da okače fotografiju na kojoj su se slikali sa još petoricom drugova u izlasku. Onda pogledate sledeću, opet neka grupa muškaraca i zapitate se – pa ko je ovaj čovek ? Ima i primera onih koji uredno zamagle ili stave neki stiker preko lica osobe sa kojom se slikaju, pa, hvala bogu, možete da znate ko je osoba sa kom stupate u kontakt.

„Teretana mi je sve“

Vrele fotke iz svlačionice teretane, milion slika sa letovanja na kojima su pločice u prvom planu, pa još nekoliko fotki iz teretane, česte su na svim dejting aplikacijama. Kapiramo, dečko super izgeda i voli to da ističe. Ipak, često se desi da sa ovakvim muškarcima nema baš puno tema za razgovor, jer se priča uglavnom svede na proteinske šejkove i pozive na dejt na kome se šeta, džogira i ne jede slatko. Srećom, ako je teretana i vaša pasija, verovatno ćete naći nekog s kim delite interesovanja.

Programer koji obožava hajking

Iako su retki jer uglavnom rade po ceo dan, simpatični IT stručnjaci aktivni su na dejting aplikacijama. S njima uglavnom razgovarate o Ilonu Masku, bitkoinima i o načinu kako da se obogatite za tri dana, a potreban vam je samo laptop i dobra volja. Vole da idu u duge šetnje, u slobodno vreme praktikuju hatha jogu i letuju na Šri Lanki. Ako dođe do dejta, verovatno će vas voditi na izlet na Rtanjske planine.

Mačo zavodnik koji te zove „malena“

Verujemo da je, nažalost, ovaj tip muškaraca najčešči na dejting aplikacijama. Predstavlja se kao misteriozni džentlmen koji želi da te „razmazi“, poštuje ženska prava, ali smatra da žena ne mora da radi, već samo da uživa i bude lepa. Ipak, velike su šanse da će kasniti sat vremena na sastanak, učiniti da ti bude neprijatno i pola sata insistirati da on mora da plati račun, iako mu lepo staviš do znanja da nema potrebe.

Kakva su vaša iskustva sa muškarcima na dejting aplikacijama?

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram