FOTO Sakis Ruvas je ceo život veran jednoj od najlepših žena u Grčkoj

Sakis
Foto: NATALIA KOLESNIKOVA / AFP / Profimedia

I danas se priča da je gej, a on je već 19 godina sa prelepom Katjom, s kojom ima četvoro dece.

Ne postoji osoba u Evropi koja se ne seća grčkog predstavnika na Evroviziji 2004. godine – pevača Sakisa Ruvasa.

Pevač je veliku slavu stekao nakon tog legendarnog nastupa, a iako se zbog njegovog stila i lepote pričalo da bi mogao biti gej, on je u srećnom braku sa Katjom Zugoli, nekadašnjom manekenkom.

Sakis i Katja su se venčali tek 2017. posle 14 godina veze i četvoro dece koju su dobili. Uzeli su se na Krfu, a svirao im je orkestar od 30 članova.

Ruvas je inače rođen na Krfu, odrastao je u siromaštvu i već sa pet godina je morao da vodi računa o svojoj mlađoj braći. Dok je bio tinejdžer radio je na gradilištu, ali i kao konobar i auto-mehaničar. Krajem osamdesetih ga je u jednom hotelu u kom je nastupao primetio njegov budući menadžer Elias Psinakis.

Danas on se ne bavi isključivo pevanjem. Osim toga što je bio u žiriju grčkog „X Factora“, malo je i glumio, a otvorio je i suši restoran i nekada vrlo poznat klub koji je pre 12 godina izgoreo u požaru. Šteta je procenjena na četiri miliona evra, a policija je sumnjala da je požar podmetnut, i da iza svega stoje vlasnici konkurentskih noćnih klubova.

Posle renoviranja, klub je nastavio sa radom, a Ruvas je paralelno sa tim i vlasnik producentske kuće.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram