Gde je danas Tošetova „princeza“

Toše Proeski
Toše Proeski Foto: ULRICH PERREY / AFP / Profimedia

Andrijana je danas udata i ima dete.

Pre skoro 15 godina u saobraćajnoj nesreći tragično je stradao pevač Toše Proeski. Poslednju poruku poslao je svojoj tadašnjoj devojci Adrijani Budimir.

Za bivšu rukometašicu Andrijanu Budimir kažu da je najveća ljubav Tošeta Proeskog. Njih dvoje su godinama bili zajedno, doduše s prekidima. Prvi put su bili u vezi od 2001. do 2004. godine, potom su raskinuli, a onda se pomiili 2007, kada su počeli i da žive zajedno.

A kobne večeri kada je stradao u kolima, Toše je upravo njoj poslao poslednju poruku.

„Princezo moja jedina, lepo mi pajki, pa ću te čuvati u snu. Sve ima smisla otkad si ponovo u mom životu. Volim te“, napisao joj je tada Proeski.

Andrijana Budimir se nakon njegove smrti povukla se i nije želela da daje izjave za medije.

Šest godina kasnije, 2013, ona se udala za makedonskog ugostitelja Johana, s kojim je 2014. dobila sina Maksima.

Ipak, povremeno bi rpogovorila o svojoj ljubavi sa Tošetom.

„Nekad mi je Toše donosio bele ruže, moje omiljeno cveće. Sad ih ja nosim njemu na grob. Doktor mi je zabranio da idem u Kruševo jer svaki put nakon što odem na Tošin grob, završim u bolnici“, kazala je svojevremeno.

Nju je Toše navodno planirao i da zaprosi, ali, kako se govorilo, njegovi menadžeri su smatrali da je to loše za njegovu karijeru. Ona se tada još uvek bavila profesionalnim rukometom, ali je karijeru prekinula.

Andrijana, koja je rođena 27. decembra 1980. u Osijeku u Hrvatskoj, u narednim godinama postala je uspešna u vođenju rukometne škole za decu u Makedoniji.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram