Dugonoga Brazilka koju voli Noletov brat je lepa kao san

brat novaka đokovića
Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dok o Jeleni Đoković znamo skoro sve, za izabranicu Marka Đokovića skoro da se i ne zna ko je.

A brat Novaka Đokovića i lepa Brazilka zajedno su već godinama.

Međutim, za razliku od Jelene i Novaka, srednji brat Đoković ne deli mnogo svoju ljubav sa drugima. O njegovoj vezi sa Letisijom Tesarom zna se tako malo da nije sasvim sigurno ni da li su u braku.

O tome se šuškalo prethodnih godina, nagađali su neki da su se tajno venčali, ali otac Srđan Đoković je sve to negirao i naveo da će se znati ako se svadba bude desila.

Ipak, mnogi veruju da su se Marko i Letisija venčali tajno baš jer ne vole medijasku pompu i žele da se sakriju od zantiželjnih pogleda.

Njih dvoje svoj svet grade u Marbelji.

Tamo se Marko skrasio, tamo se upoznao sa Letijisom i tamo radi na teniskoj akademiji. Inače, i on se ranije bavio tenisom, ali onda je napustio taj sport.

A ko je simpatična Letisija?

Ona je dizajnerka koja je život posvetila umetnosti. Svoje afinitete povremeno podeli sa pratiocima na Instagramu. Tu ona ponekad pošalje i Marku neku dirljivu poruku.

„Marko… Ne znam odakle da počnem kad pričam o tebi, kad te pogledam jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se. Ne postoje reči kojima mogu da iskažem kako se osećam u trenucima kad smo zajedno. Volela bih da mogu da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova… ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim.“

I Marko često ume da joj uzvrati emotivnim rečima.

„Svima nam je potreban neko da bude uz nas u divnim i teškim trenucima, neko koga možete zagrliti bilo kada i napuniti energijom, neko ko od kuće čini pravi dom.. hvala.“

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram