Eva Mendez konačno otkrila kakav je Rajan Gosling muž

Foto: Prioli-Bob / Starface / Profimedia

Oni važe za jedan od najlepših holivudskih parova.

Eva Mendez retko kada govori o svom braku sa Rajanom Goslingom, koji je platonska ljubav mnogih žena širom sveta.

Par je u vezi od susreta na snimanju filma The Place Beyond the Pines 2011. godine. Imaju dve ćerke: Esmeraldu, koja je rođena 2014. i Amadu, koja je rođena 2016.

Iako su se malo otvorili u poslednjih nekoliko godina, Rajan i Eva su otvoreno izrazili želju da većinu detalja o svom ličnom životu zadrže u tajnosti.

Međutim, u novom intervjuu za People, Mendez je ispričala kakav je Rajan kao suprug.

„Rajan je kuvar. On je neverovatan kuvar. Mislim da postoji zaista dobra ravnoteža između: ‘Ti kuvaš, ja čistim’. I to radi za nas“, rekla je.

„Život je tako haotičan. Ali jedina stvar koju mogu da kontrolišem je moja kuća, moja kuhinja. Dakle, kada perem sudove, to je za mene meditativno. Zaista ide dublje od pukog čišćenja. To mi zaista daje jasnoću. Čist sudoper za mene je bistar um“, dodala je.

Eva je priznala i da joj je bilo haotično da radi od kuće tokom pandemije – zbog ćerki koje su joj uletale na sastanke.

„Bila sam na Zoom-u s ljudima tokom dana i nisam imala pojma šta se dešava. Videla bih da se ljudi kikoću, i vidim da je moja petogodišnjakinja, koja je upravo napunila šest godina, odmah iza mene sa svojim ćebetom“, ispričala je.

Iako Eva kaže da je nametnula pravilo da zatvorena vrata znače da je ne treba prekidati, osim ako nije važno, ona kaže da njeni mališani nisu bili poslušni.

„Naravno, moja šestogodišnjakinja bi utrčala i rekla: Ovo je jako važno. A ja bih pitala: Šta? Ona bi rekla: Esi je uzela moju Barbiku. Ali teško je biti ljut jer su tako slatke“, ispričala je glumica.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram