Ljubavna priča Džordža i Amal Kluni: „Možda misli da sam već mnogo star“

Foto: @JosiahWPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džordž Kluni iskreno o najvažnijoj ženi u njegovom životu.

Džordž Timoti Kluni rođen je 1961. godine, a Amal Kluni (devojačko Alamudin) 17 godina kasnije, 1978. On je glumac i poznata holivudska zvezda, a ona prestižni advokat. On je Amerikanac, ona delom Britanka delom Libanka. A kako je počela njihova ljubavna priča?

Bio je jul 2013. kad su se putevi Džordža Klunija i Amal Alamudin ukrstili u uvek romantičnoj Italiji na jezeru Komo. Seća se da ju je video i pomislio: „Mislio sam da je lepa, a mislio sam da je smešna i očigledno pametna. Verovatno je mislila da sam star. Zatim mi je poslala neke slike iz vremena kada je bila ovde, pisali smo jedno drugom, slali mejlove, pričali, uglavnom o tome šta nam se dešava u životima, i tokom određenog vremenskog perioda postalo je jasno da smo više od prijatelja.“

Foto:LOIC VENANCE / AFP / Profimedia

U oktobru iste godine, dok je ljubav rasla na daljinu, Džordž i Amal bili su zajedno u Londonu, a zatim su Božić proveli u Kabo San Lukasu. Zatim su zaujedno otišli u Keniju. Glumac je jednom u intervjuu rekao: „Uslikao sam je, a ona se smejala. Rekao sam [kasnije] svom drugaru Benu: ‘Znaš, mislim da bi trebalo da je zamolim da se uda za mene.’

Jedan od najomiljenijih holivudskih neženja, reditelja, glumaca, producenata i dobitnik dva Oskara je napokon bio istinski zaljubljen.

Džordž Kluni je 28. aprila 2014. za večeru pripremio testeninu, i zamolio Amal da izvadi upaljač da zapali sveće. Umesto upaljača pronašla je verenički prsten dok se u pzadini čula muzika. Onda je kleknuo na jedno koleno ispred nje.

Posle 20 minuta, kad je izašla iz stanja šoka, Amal je rekla da. Džordž se prisetio da su se određene zabrinjavajuće stvari dešavale prerano, ali osećao je da su jedno za drugo.

U septembru 2014. su se venčali. On je imao 53 godine, a ona 36. Sve se dešavalo u magičnoj Veneciji, ali kako njeni roditelji nisu mogli da prisustvuju, mesec dana kasnije ponovo su se venčali u Velikoj Britaniji. Amal je morala da se navikne i na slavu i na bračni život.

Kluni
Foto: FACEBOOK / Planet / Profimedia

Godine 2017. su dva puta postali roditelji. Porodica Kluni je 6. juna dočekala blizance Aleksandra i Elu.

„Bilo je divlje, sve je subjektivno dok ne postane stvarno. Odjednom kažete: ‘Ja sam roditelj!’“, rekao je poznati glumac.

Amal, koja sada nosi Klunijevo prezime, objasnila je koliko se oseća srećno pored svog muža u intervjuu za časopis Time.

„U svom mužu imam partnera koji je neverovatno inspirativan i podržava me, a imamo dom pun ljubavi i smeha. To je radost iznad svega što sam mogla da zamislim. Osećam se veoma srećnom što sam pronašla veliku ljubav u svom životu i što sam majka, tako postižem ravnotežu.“

Prošlo je više od sedam godina od dana njihovog venčanja, a bračni par Kluni je i dalje čvrst i stabilan, žive svoje živote veoma privatno. Uopšte nema fotografija njihove dece, čak ni na društvenim mrežama, ali svaki put kada ovaj par vidimo na crvenom tepihu, prosto zasene kamere paparaca.

***

Bonus video: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram