Bračni broj otkriva najveće slabosti u ljubavnoj vezi

Ljubav i seks 27. jul 202122:48 > 22:49
Brak bracni par burme
Bračni par Foto:- / Wavebreak / Profimedia

Prema drevnim verovanjima, različiti brojevi prisutni u našem životu imaju veliki uticaj na nas, a njihovim proučavanjem bavi se numerologija.

Tako, na primer, naš bračni broj igra veliku ulogu u razvoju braka. Numerolozi smatraju da bračni broj otkriva najveće slabosti parova, a kada ih budemo postali svesni lakše ćemo se nositi sa njima, piše Zadovoljna.hr.

U nastavku saznajte kako možete izračunati svoj bračni broj, a zatim proverite koje mu to slabosti pripisuju numerolozi i kako se s njima možete uhvatiti u koštac.

RAČUNANJE BRAČNOG BROJA

Pre svega, saznajte lični broj vas i vašeg partnera, a zatim saberite te dve cifre.

Na primer, vaš lični broj je 5, a lični broj vašeg partnera 3. Sabiranjem ste dobili broj 8. Ne zaboravite da dvocifreni broj uvek morate da svedete na jednocifreni. Na primer, 7 + 4 = 11, 1 + 1 = 2.

Sada dodajte cifre datuma svog venčanja i dodajte ih zbiru ličnih brojeva.

Na primer, zbir ličnih brojeva je 8, a venčali ste se 12.08.2018.
1+2+0+8+2-0+1+8=22
2 + 2 = 4
4 + 8 = 12
1 + 2 = bračni broj 3

BRAČNI BROJ 1

SLABOSTI: Sklonost komunikaciji u pasivno-agresivnom tonu umesto direktne i iskrene komunikacije koja bi pomogla da se par uhvati u koštac s problemima. Veliku ulogu u odnosu igra ego koji partneri teško prate u ključnim trenucima. Jedna polovina para preuzima dominantnu ulogu, a druga bojažljivu.

SAVET: Naučite da rešavate probleme sa sopstvenim samopouzdanjem radeći ono što volite, a ne radeći nešto kako biste bili voljeni. Ne možete uviek imati kontrolu nad svime. Morate naučiti prihvatiti partnera sa svim njegovim vrlinama i manama i  imajte na umu da niko nije savršen.

BRAČNI BROJ 2

SLABOSTI: Opšti nedostatak komunikacije. Previše ste sentimentalni i često ne znate kako da odvojite emocije od razuma što rezultira donošenjem pogrešnih odluka. Problemi u komunikaciji dovode do otuđivanja.

SAVET: Ljubavni odnos karakterišu zajedništvo i partnerstvo. Niste sami u braku, sve delite s drugom osobom i ne zaboravite to. Upravo osećaj zajedništva je ono što treba da ojačate kako biste prebrodili probleme u vezi.

BRAČNI BROJ 3

SLABOSTI: Teško opraštate i nikada ne zaboravljate. Ponekad smatrate da niste dovoljno dobri, ali to prikrivate sarkazmom koji vam u komunikaciji s partnerom donosi više štete nego koristi. Sklonost davanju obećanja koja nećete ispuniti.

SAVET: Morate iskoreniti ličnu nesigurnost pre nego krenete da rešavate zajedničke probleme. Jedino ćete tako moći da ostvarite kvalitetnu ljubavnu vezu. Neka iskrenost postane prioritet u komunikaciji jer bez otvorenog razgovora nećete ustanoviti što je zapravo pravi uzrok nesuglasica.

BRAČNI BROJ 4

SLABOSTI: Tvrdoglavost i potreba za kontrolom. Za razliku od parova s bračnim brojem 2 koji prečesto reagiraju u skladu s emocijama, a nedovoljno u skladu s razumom, parovi s bračnim brojem 4 nedovoljno uzimaju u obzir emocije.

SAVET: Opustite se, postanite fleksibilniji i više poštujte međusobne stavove. Prihvatite činjenicu da bez kompromisa jednostavno nema uspešne ljubavne veze.

BRAČNI BROJ 5

SLABOSTI: Impulsivni ste i često nedosledni. Spremni ste na nagle promene, ali zapravo se s njima loše nosite.

SAVET: Smanjite apetite i usporite. Ne žurite sa odlukama nego dobro razmislite pre nego napravite neku promenu i obavezno se pre toga posavetujte s partnerom. Ne isključujte jedno drugo iz potencijalno prelomnih životnih odluka.

BRAČNI BROJ 6

SLABOSTI: Pravi ste perfekcionista u svemu pa tako i u ljubavi. Očekujete savršen odnos, a kada to ne uspete da postignete prepuštate se tugovanju, ali ne i radu na braku. Previše oklevate na svim životnim poljima.

SAVET: U trenucima kada se dogode problemi na ljubavnom planu, brak vam mora postati prioritet. Ne gurajte probleme pod tepih – suočite se s njima.

BRAČNI BROJ 7

SLABOSTI: Nestrpljivi ste, skloni promenama raspoloženja i imate potrebu da uvek budete u pravu. Sumnjive ste prirode i lako gubite poverenje.

SAVET: Pokušajte biti popustljiviji i imajte više razumevanja. Razgovor s partnerom nije takmičenje u kojem morate da pobedite, to je alat koji jača vašu vezu.

BRAČNI BROJ 8

SLABOSTI: Lako planete i nakon toga se povlačite u sebe umesto da razumno smirite sukob. Sticanje materijalnih dobara na listi je prioriteta oba partnera, a problemi na finansijskom planu mogu negativno da utiču na njihov odnos.

SAVET: Materijalna dobra su važna, ali ne uslovljavaju nužno sreću. Ona prava istinska sreća ne dolazi iz novca, nego iz vas samih. Možete kupiti samo kratkotrajnu sreću. U ključnim trenucima tokom razmirica, financije ostavite po strani i fokusirajte se na svoje emocije.

BRAČNI BROJ 9

SLABOSTI: Vrlo ste emotivni, u stalnoj potrazi za emotivnim uzbuđenjem, sposobni ste da pronađete dramu tamo gde je nema ili je sami kreirate.

SAVET: Ne jurite u pravcu oluje jer je najlepše ploviti po mirnom moru. Svakom braku treba malo uzbuđenja, ali nemojte ga stvarati negativnim ponašanjem i potenciranjem negativnog razmišljanja.