Bila sam solo dve godine i onda sam izašla na ulicu sa transparentom „tražim muža“ – evo šta se desilo

traži muža
Foto: Printscreen/TikTok/karolinageits

Da li ga je našla?

Lepa influenserka Karolina Gejts rešila je da nađe ljubav. I to kako…

„Lov na muškarce na Menhetnu je surov sport – samo pitajte bilo koju od nebrojeno slobodnih žena koje žele da nađu partnera. Iscrpljujuće je gubljenje vremena u baru u nadi da ćete započeti smislen razgovor sa tipom koji je slobodan. A posebno nezgodno je naći barem jednog ozbiljnog udvarača preko aplikacija za upoznavanje.“

Zato se 29-godišnja Karolina, nakon što je dve godine bila sama, odlučila za krajnje nesvakidašnji potez.

„Odlučila sam da napravim transparent sa natpisom ‚tražim muža‘ i prošetam Njujorkom da vidim da li će to upaliti“, rekla je za NY Post ova manekenka koja živi u Sohou.

Izašla je tako na ulice sa svojim kartonskim transparentom nakon meseci neobaveznih izlazaka sa muškarcima sa Tindera.

„Verujem da, ako dam pravi znak za nešto što želim, univerzum će to videti i poslati mi tačno to što želim.“

Ova brineta koja se iz južne Azije preselila u SAD 2017. godine imala je više od osam miliona pregleda na TikToku. Svi su želeli da vide snimak koji prikazuje njen lov na muža.

U tom videu ona ide gradom u majici i farmerkama i, naravno, s natpisom, dok ljudi zastajkuju u neverici, a ona se nada da je neko od njih onaj pravi.

I ispostavilo se da izgleda jeste.

„Razmenila sam brojeve sa jednim od momaka na snimku – razgovarali smo poslednjih nekoliko dana“, rekla je ona, napominjući da joj je trebalo samo 30 minuta paradiranja pre nego što je upoznala muškarca.

Ipak, njegovo ime ne želi da navede jer se još uvek samo upoznaju.

„Još uvek je sve novo, ali videćemo kuda će stvari krenuti. Uglavnom, moj potez je vredeo truda. Drago mi je što sam upoznala nekoga, ali više sam ponosna na sebe što sam izašla iz svoje sigurne zone. Želim porodicu, spremna sam za ljubav i nemam vremena za gubljenje“, zaključila je.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram