Aleksandra je saznala da je muž vara 4 godine i sve mu oprostila – evo zašto

Foto:instagram.com/alexandreaelaiine/

Rekla je da nije „želela da ga napusti u njegovom najmračnijem trenutku“.

Nakon što je saznala da je njen muž imao dugogodišnju aferu, Aleksandra Asevedo je odlučila da ostane u braku, a sada je ispričala zašto.

Ona je bila užasnuta kada je otkrila da je njen muž Majkl bio neveran veći deo njihovog braka – sve zahvaljujući jednoj jednostavnoj SMS poruci.

„Prošla sam kroz njegov telefon – što inače ne radim – i našla sam nacrt poruke sa nečim u stilu ‘Zašto misliš da će ona saznati?’“, rekla je za South West News Service.

„To je bilo dovoljno municije da se suočim sa njim“, dodala je.

Posle duge, neprospavane noći, izbezumljena mama troje dece tražila je iskrenost od supruga. U početku je pokušao da umanji značaj poruke. Tek sledećeg jutra je sve priznao.

„U početku je bilo mnogo ljutnje i povređenosti, mnogo emocija, a ja sam uvek govorila da je neverstvo za mene prekid svega, a i on je to znao. Puno smo se svađali i zaista sam morala da izvučem istinu iz njega i kada mi je rekao, zamolila sam ga da odmah ode“, ispričala je.

Ali činilo se da je svađa bila katalizator za potpunu reviziju Majklovog života. Priznao je da je previše vremena proveo pijući i kockajući se. Aleksandra kaže da je krenuo na terapiju i da je davao sve od sebe da se promeni.

Osam ili devet dana Aleksandra je prolazila kroz „ciklus ludih emocija“ — bila je tužna, povređena, ljuta, zbunjena, ali, konačno, puna nade.

„Da bih došla tu gde sam sada, samo sam prestala da tražim krivicu u sebi i u njemu i prestala sam da tražim razloge da se osećam loše, a počela sam da tražim razloge da se osećam dobro“, rekla je ona i dodala da je bilo teško.

Rekla je da nije „želela da ga napusti u njegovom najmračnijem trenutku“.

„Kada sam saznala za alkohol i aferu, bila sam šokirana i shvatila da mu je neko zaista potreban“, rekla je ona.

„Imam trenutke slabosti, trenutke razmišljanja da me je tako dugo lagao i zapitanosti šta ga sprečava da to ponovo uradi? Ali on ne želi da odustane i kaže mi da će, ako mu dajem šansu svaki dan, nastaviti da mi se dokazuje“, dodala je.

Sada popravljaju svoj razoreni brak, dok Aleksandra podstiče svog muža da okrene novi list.

***
BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram