Verenik me varao dok sam bila trudna, provalila sam pomoću trika koji uvek radi

Foto: Twitter/emeraldempress21

"Jednom varalica, uvek varalica".

Kira Arelano iz Las Vegasa, nedavno je postala viralna na TikToku nakon što je podelila trik pomoću kog je otkrila da je s nevernim partnerom u vezi.

Nakon što je otkirla da ju je verenik prevario, trudna Kira ga nije ostavila, već mu je prešla preko toga, ali u pokušaju da obezbedi svoje finansije i emocionalno blagostanje, odmah je predložila predbračni ugovor, koji je uključivao klauzulu da ako neko od njih vara, druga polovina ima pravo na nadoknadu za emocionalnu štetu.

„Pomenula sam predbračnu klauzulu i klauzulu o neverstvu, zbog čega mu je bilo veoma neprijatno. Na kraju je nevoljno pristao, iako je posle toga pokazivao smanjene namere da se oženi. On je do ovog trenutka bio veoma nepokolebljiv u tome da se oženi i da imamo bebu, a onda se izgleda predomislio“, kaže Kira u videu.

Devojka je otkrila i kako su već vodili razgore o venčanju, te da je ona pronašla savršenu venčanicu, ali čim se pojavila sa predbračnim ugovorom i ovim zahtevima, planiranje venčanja je stalo.

Ubrzo su se sve češće svađali kako bi se na kraju rastali.

@emeraldempress21 Knowledge saved my life so I hope it saves another. Stay educated #prenup ♬ original sound - Emerald Empress21

Kira se sada vodi poslovicom „jednom varalica, uvek varalica“, a video je postavila na TikTok kako bi i druge žene zaštitila od neverstva.

Devojka je u videu podelila i priču o nastanku predbračnog govora koja je dodatno privukla pažnju.

Nakon što su se verili, počela je da radi na njihovom predbračnom ugovoru, kada mu je predložila da uključe klauzulu o neverstvu.

„Gledao me je kao da sam luda. To je pokrenulo čitavu svađu. To je zato što je planirao ponovo da me prevari“, kaže Kira i tvrdi da danas ne žali zbog onoga što se dogodilo. Ona dodaje:

„Veoma sam zahvalna što sam izašla iz te veze i sprečila sebe da zaglavim u braku sa nekim ko me ne voli i nikada me nije voleo. Pokušala sam da budem najbolja devojka, ali ispalo je kako je moralo“, prenosi DailyMail.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram