15 muškaraca se takmiče da naprave dete 40-godišnjoj ženi

Ljubav i seks 25. maj 202012:47 > 13:58
Labor of love
Foto: Printscreen/YouTube/majapunktse

Romantična, iskrena, sudbinska ljubav, koja vodi stvaranju novog života, tone pred novom rijaliti "laboratorijom" u kojoj se 15 muškaraca takmiče da naprave dete 40-godišnjoj ženi.

Reč je o novom Fox šouu „Labor of Love„, koji vodi glumica Kristin Davis, najpoznatija po ulozi konzervativne Šarlot u seriji „Seks i grad“. Ako se sećate, Šarlot je žudela za brakom i porodicom i najviše strahovala da će ostati sama, ali ne koliko Kristi Kacman, glavna junakinja novog rijalitija.

View this post on Instagram

Wondering what it’s like to have Kristin Davis as a BFF? (Spoiler: it’s exactly as amazing as you think! ❤️) Check out our new promo on my Facebook page and tune in May 21 when @LaborofLoveFOX premiers on @foxtv!!! ??#LaborofLove • • • • • #fierce #unstoppable #motherhood #shemeansbusiness #LaborofLove #herbusiness #bossbabetribe #creativechics #dreamersandoers #femaleentrepreneur #girlbosses #bossbabesquad #hersuccess #womenintheworld #sisterhoodovercompetition #thisgirlmeansbusiness #womensupportingwomen #sayyestosuccess #womenwithambition #womenwholead #lifesgreatestadventure #myjourney #femaleempowerment #women #bossbabe #goafteryourdreams #makeithappen #gobigorgohome #themodernmamanista #FOXtv

A post shared by Kristy Katzmann (@kristykatzmann) on

Kristi je bila rijaliti zvezda u pokušaju, kad se 2007. borila za naklonost zgodnog neženje. Sada, ipak, osvaja mnogo više pažnje, budući da je upravo ona „nagrada“ za koju se muškarci takmiče. Kristi ima 41 godinu, razvedena je, i, kako kaže, nakon što je godinama na prvo mesto stavljala svoju karijeru, sad želi da pronađe muškarca svog života, ali, još važnije, oca svog deteta.

„Upravo sam napunila 40 godina i prekinula vezu. Pokušala sam da se snađem na dejtovima jer želim da zasnujem porodicu, a vreme nije na mojoj strani. Mislim da će se puno žena poistovetiti s mojom pričom“, rekla je.

Međutim, ovo nije tipična emisija u kojoj se traži savršen partner. Potpuno je jasno da je krajnji rezultat – dete. Kako je Kristin Dejvis konstatovala, Kristi i muškarac njenih snova će jednostavno „preskočiti zabavljanje i baciti se na pravljenje bebe“.

Zato se već u prvoj epizodi od takmičara očekivalo da doniraju spermu, kako bi se proverilo da li je sve u redu. To je i uslov da ostanu u igri.

U nastavku će morati da pokažu kako se snalaze s decom, da menjaju pelene, da budu prikačeni na aparat koji simulira porođajne bolove…

Pročitajte još:

„Jedan od mojih najvećih strahova je bio da neće biti muškaraca koji ovo žele. Mislim da je pravi test bila analiza sperme čim su me upoznali“, prokomentarisala je Kacman, koja će svake nedelje sužavati izbor za po jednog muškarca.

Kako je istaknuto, ljubav može biti uključena, ali svakako nije glavni kriterijum.
***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram